home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
SeaCar

Za razliku od amfibijskih vozila koja operišu i na kopnu i na vodi, Seacarovi modeli koji su dizajnirani za dve osobe, zapravo su brzi gliseri lukavo prerušeni u automobile.

Ono što će odmah privući vašu pažnju kod ovih plovila dugih oko četiri metra jeste da veoma podsećaju na Aston Martin Vantage, a to svakako nije loša stvar. Nije samo opšti oblik ono što podseća na Vantage; Vehigh i Maestry takođe imaju karakteristične otvore prednje maske Aston Martina i dele vrlo slične proporcije.

SeaCar

Oboje su kabrioleti s konstrukcionim nosačem koji ide između glava vozača i suvozača, pretpostavlja se da bi doprineli dodatnoj strukturalnoj čvrstoći. Uticaj Aston Martina nastavlja se i na zadnjem delu, a dizajn točkova stvara utisak da se kotrljaju po površini vode.

Iako su detaljni tehnički podaci o ova dva modela ograničeni, i nema pomena o pogonskom sklopu, kompanija Seacar tvrdi da mogu da postignu brzine do 100 km/h na vodi.

SeaCar

Seacar Vehigh i Maestry dostupni su za porudžbinu, a cene počinju od 380.000 BRL, što je otprilike ekvivalentno 79.000 evra prema trenutnom kursu. Kompanija takođe nudi opcije najma, s cenama koje variraju od 500 BRL po osobi (oko 102 evra) za 25 minuta do 5.000 BRL (oko 1.020 evra) za dvoje ljudi tokom petosatnog najma.

Izvor: Magazinauto.comčitanja : 750Komentari