home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nemački Avus Performance je najpoznatiji po svojim obradama modela iz Audijeve ponude, ali ni oni nisu mogli da odole modifikaciji jednog izuzetnog automobila kao što je aktuelni Nissan GT-R.

 (Dalje)

2010 Toyota Aurion

24 Sep 2009 - 00:18 Noviteti Link

Nakon premijere 2006. godine, Toyota Aurion je za australijsko tržište prošla kroz lagano doterivanje, koje pre svega podrazumeva osveženje spoljašnjosti, dok promena pod haubom nema.

 (Dalje)

Pre nekoliko meseci je pažnju kupaca u Srbiji privukla vest iz Hrvatske da je tamošnji uvoznik Nissana uveo dužu i to petogodišnju garanciju na modele ove japanske kompanije.

 (Dalje)

Nedavno predstavljena Honda CR-V modelske godine 2010 se u Japanu upravo pojavila i u dve nove tjunirane varijante : Modulo i Mugen.

 (Dalje)

Kalifornijski proizvođač električnih vozila "Fisker" dobiće od federalne vlade više od 500 miliona dolara kredita za izradu sportskog hibridnog vozila "karma" koje košta oko 90.000 dolara i za razvoj novih hibrida koji će se izrađivati u SAD.

 (Dalje)

Kraj za Seat Toledo

23 Sep 2009 - 12:55 Vesti Link

Nakon Toleda I iz 1991. godine i Toleda II predstavljenog 1998. godine, 2004. se na tržištu pojavila treća generacija ovog španskog modela, čija proizvodnja je posle pet godina konačno prestala.

 (Dalje)

Domaći uvoznik španskog Seata u ponudi ima dve posebne verzije modela Ibiza, koji inače ove godine slavi svoj 25. rođendan.

 (Dalje)

Ovo je Ford Figo

23 Sep 2009 - 12:17 Noviteti, Video Link

Ford Motor Company je danas u Indiji najavio dugo očekivani novi mali model koji će se proizvoditi u Fordovoj Chennai fabrici u Indiji.

 (Dalje)

2010 Nissan Altima

23 Sep 2009 - 12:15 Noviteti Link

Dok se čeka na zvanično predstavljanje zakazano za 30. septembar, na internet je pre  vremena  procurela prva zvanična slika obnovljene Nissan Altime, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Nedavno je General Motors pokrenuo novi sajt nazvan "The Lab", gde prikazuje buduće projekte svog Advanced Design tima.

 (Dalje)

Britanski AutoExpress piše da Rolls-Royce razmatra mogućnost da paletu modela Phantom proširi i verzijom na elektropogon.

 (Dalje)

Euro Sumar, uvoznik Suzuki automobila za tržište Srbije (www.suzuki-srbija.rs) domaćim kupcima od sada nudi restilizovani SX4, opremljen novim motorom koji ispunjava Euro 5 standard.

 (Dalje)

Nakon limuzine, nemački Carlsson će kupcima ponuditi i paket za modifikaciju E Klase Coupe, koji podrazumeva nekoliko kompleta novih alu točkova, spušteno ogibljenje, novi izduvni sistem, doteranu unutrašnjost i pojačanje V8 motora u modelu E500 Coupe.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 25 26 27  Sledeći»