home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hondin unicikl U3-X

25 Sep 2009 - 00:53 Noviteti, Video Link

Japanska "Honda" je u Tokiju predstavila novo personalno prevozno sredstvo - unicikl - koji može da se kreće u svakom zadatom pravcu.

 (Dalje)Kao što je bilo i najavljeno početkom meseca, Toyota je u Teksasu i zvanično predstavila novu, petu generaciju modela 4Runner, modelske godine 2010.

 (Dalje)

WheelSTO BMW 135i Coupe

25 Sep 2009 - 00:45 Tuning Link

Kompanija WheelSTO, koja kupcima nudi široku paletu raznih proizvoda za evropske automobile (BMW, Mercedes, Audi, VW, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini...), predstavlja i zanimljivu modifikaciju BMW-a 135i Coupe.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" korigovala je naviše planiranu produkciju u fabrikama u Japanu i inostranstvu i namerava da ove godine proizvede oko 6,5 miliona automobila.

 (Dalje)

Potvrđen Range Rover LRX

24 Sep 2009 - 18:57 Vesti Link

Land Rover je danas i zvanično potvrdio dolazak svog novog manjeg modela, koji će se bazirati na studiji LRX concept, predstavljenoj na Salonima automobila u Detroitu i Ženevi tokom prošle godine.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot automobila za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, isporučila je 20.000-ti Peugeot automobil od kako je zvanično preuzela zastupanje Peugeot brenda na ovim prostorima.

 (Dalje)Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić najavio je danas da će za šest do osam nedelja u Kragujevcu početi realizacija investicije za početak proizvodnje potpuno novog modela Fijatovog automobila, koja se planira naredne godine, gde italijanski partner namerava da uloži oko 800 miliona evra.

 (Dalje)

Najveći ruski proizvođač automobila Avtovaz će otpustiti 27.600 radnika, više od trećine svoje radne snage, u suočavanju sa rastućim gubicima, saopštila je kompanija.

 (Dalje)

ASI Ferrari 458 Italia

24 Sep 2009 - 11:46 Tuning Link

ASI Corp. (ASI - Accuracy, Spirit, Imagination) je jedna u nizu japanskih tjuning kompanija specijalizovanih za obradu najekskluzivnijih evropskih automobila, među kojima posebno mesto zauzimaju britanski Bentley i italijanski Ferrari.  

 (Dalje)

Jedna od manjih premijera na 63. IAA Salonu automobila u Frankfurtu je i suptilni tjuning kit kompanije CRD (Car Research & Design, deo Brabus Group-e) namenjen novom Infinitiju FX.

 (Dalje)

Toyota Centar Beograd (Zrenjaninski put 26, www.toyota-centar.rs) u ponudi ima nekoliko novih usluga, a sve u cilju što većeg zadovoljstva vlasnika Toyotinih vozila.

 (Dalje)

Nakon što je novi Polo prvo predstavljen u verziji sa 5 vrata, a na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu i kao trovratni model i kao ekološki podobniji Polo BlueMotion, Volkswagen će u narednom periodu ponudu ovog svog modela proširiti sa još nekoliko zanimljivih varijanti.

 (Dalje)

Mercedesov Viano sigurno nije prvi model koji prosečnom ljubitelju tjuninga padne na pamet kada se pomene ime kompanije Brabus.

 (Dalje)

Na Grouv simpozijumu o gorivim ćelijama (Grove Fuel Cell Symposium), Honda je dobila prestižnu medalju kao priznanje za njeno FCX Clarity vozilo sa pogonom na vodonične gorive ćelije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25 26 27  Sledeći»