home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mazda će iskoristiti predstojeći Salon automobila u Tokiju (traje od 24. oktobra do 4. novembra 2009.) da javnosti, između ostalog, prikaže i nove ekonomičnije i ekološki podobnije Sky-G i Sky-D motore, kao i novu Sky-Drive automatsku transmisiju.

 (Dalje)Hyundai Equus Limousine

29 Sep 2009 - 18:58 Noviteti Link

Hyundai je danas i zvanično u Južnoj Koreji lansirao produženu, Limousine verziju nove generacije svog luksuznog sedana Equus.

 (Dalje)

Salon automobila u Frankfurtu, koji je ove godine trajao od 17. do 27. septembra (za predstavnike medija su bili rezervisani 15. i 16. septembar), posetilo je 850.000 ljudi.

 (Dalje)

Nissan Sunny Neo

29 Sep 2009 - 15:48 Top secret Link

Dok Nissan u Evropi već odavno ne nudi model sa oznakom Sunny, u Japanu će uskoro svetlost dana ugledati njegova najnovija verzija.

 (Dalje)

Budući da je novi Audi R8 V10 preskup za veliku većinu ljubitelja ove nemačke marke (i ne samo za njih), Audijev uvoznik za Kanadu je došao na zanimljivu ideju kako da ipak prevarite slučajne prolaznike da ste ipak vlasnik jedne R8-ice.

 (Dalje)

Nemački magazin Sport Auto je početkom ovog meseca na stazi Papenburg organizovao takmičenje u ubrzanju od 0-100 km/h, 0-200 km/h, 0-300 km/h i 0-300-0 km/h, u kome je učestvovalo 14 serijskih i tjuniranih sportskih automobila.

 (Dalje)

Ovlašćeni Volkswagen diler Autokomerc Komision (Oblakovska bb, 11000 Beograd, www.autokomerc.net) je pokrenuo prodajnu akciju za VW privredna vozila - "Mala rata za velike poslove".

 (Dalje)

U Torontu je pre nekoliko dana Infiniti Canada predstavio unikatni model Infiniti G37 Anniversary Art Project Vehicle, rad Heidi Taillefer, umetnice iz Montreala (kojoj je inače trebalo skoro mesec dana kako bi ručno oslikala eksterijer ovog automobila), a sve povodom obeležavanja 20-godišnjice Infinitija.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U Bosni i Hercegovini od juče se zvanično primenjuje novi koncept registracije vozila koji uključuje i izdavanje novih registarskih tablica, zatim potvrdu o vlasništvu vozila, registraciju, kao i nalepnicu.

 (Dalje)

24 septembra 2009. god. u mestu Nošovice u Češkoj republici najveći Južno korejski proizvođač automobila Hyundai Motor Company zvanično je otvorio prvu fabriku Hyundai automobila u Evropi u čiju izgradnju je uloženo milijardu evra.

 (Dalje)

Novi Toyotin Prius je očigledno dovoljno privlačan i uvek spremnim tjunerima, pa su tako praktično istovremeno svetlost dana ugledale dve nove kreacije – Prius Tommy Kaira i Prius Kenstyle.

 (Dalje)

Potpuno očekivano, Ferrari je i zvanično potvrdio da će novi model 458 Italia (predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu) dobiti i svoju otvorenu, odnosno Spider verziju.

 (Dalje)

Vlada Španije uputila je Evropskoj komisiji pismo sa zahtevom da se umeša u planirano restrukturiranje evropske podružnice američkog „Dženeral motorsa”, u koju ulazi i nemački proizvođač automobila „Opel”.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 25 26 27  Sledeći»