home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U nameri da kupcima u Srbiji kupovinu svih modela svog principala učini što prihvatljivijom, generalni uvoznik Forda za našu zemlju, beogradski Grand Motors (www.ford.rs) nudi ograničenu količinu modela Mondeo sa dizel motorom, i to po osetno nižoj ceni.

 (Dalje)Dva najveća japanska proizvođača automobila, "Tojota" i "Honda", predvode domaće auto-kompanije u avgustovskom padu proizvodnje od 8,7, odnosno 17 procenata, zbog sve manje prodaje vozila i pada izvoza, prenele su agencije.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, nova generacija BMW-a M5 će umesto V10 imati V8 turbo motor, i to najverovatnije onaj iz BMW modela X5 M i X6 M.

 (Dalje)

Prodaja automobila drastično je smanjena u Mađarskoj, za razliku od mnogih drugih evropskih zemalja gde su vlade preduzele različine mere podsticanja prodaje vozila kako bi se omogućilo da se autokompanije što pre oporave.

 (Dalje)

Jeep Patriot Overland

28 Sep 2009 - 14:03 Noviteti Link

Kao i kod Jeepa Compass Overland (sa prošlogodišnjeg Salona u Parizu), i kod modela 2010 Patriota Overland (izložen je bio i na upravo završenom Salonu u Frankfurtu) naglasak je pre svega na unapređenoj unutrašnjosti i bogatijoj opremi.

 (Dalje)

Evo šta o novom Fiatovom modelu za Kragujevac, koji je proteklih dana naravno izazvao veliko interesovanje domaće javnosti, piše beogradska Politika (ovaj crtež mogućeg izgleda tog automobila ne objavljuje Politika, već je ovde kao ilustracija članka a delo je sajta Carplace.com.br). 

 (Dalje)

Rumunska Dacia je na francuskom tržištu proširila paletu svojih dostavnih vozila na bazi modela Logan Pick Up i Logan Van.

 (Dalje)

Wallyscar je nova automobilska kompanija koja je nedavno lansirala svoj mali SUV model Izis na francuskom tržištu, a koji je inspiraciju za svoj izgled očigledno pronašao u američkom Jeepu.

 (Dalje)

Nedavna vest da Ruski AvtoVAZ (Lada) zbog ekonomske krize i gubitaka namerava da otpusti čak 27.600 svojih radnika (oko trećine radne snage), dobija nastavak u vidu planova po kojima će ovaj ruski proizvođač od 2012. godine u svojoj fabrici u Samara regionu početi da proizvodi i jedan od modela B klase Renault-Nissan alijanse.

 (Dalje)

Mitsubishi će od narednog meseca brazilskim kupcima ponuditi redizajniranu verziju svog malog SUV modela Pajero TR4 Flex, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Model C4, Citroenov predstavnik u kompakt klasi (koji je u sadašnjoj formi inače promovisan pre pet godina), prošle godine je doživeo prilično diskretno estetsko doterivanje kako bi se dizajnerski približio novijim automobilima u gami francuskog proizvođača, a tom prilikom je osvežena i njegova paleta pogonskih agregata.

 (Dalje)

Japanska tjuning kuća Wald International, koja je najpoznatija po svojim doterivanjima Lexusovih modela (mada obrađuju i BMW, Bentley, Mercedes, Nissan...), nedavno je kupcima ponudila modifikovani Lexus RX 350 nove generacije, a sada svoju ponudu proširuje još jednom njegovom verzijom. 

 (Dalje)Fiat Fiorino Metano

26 Sep 2009 - 17:35 Noviteti Link

Fiat je ovog meseca svojoj porodici modela koji, sem benzina, za pogon mogu da koriste i metan, već dodao Qubo Natural Power, a kupcima je na raspolaganju i sličan model Fiorino Metano.

 (Dalje)

Jedna od najvažnijih premijera ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu je svakako novi Mercedes SLS AMG, ali u nemačkoj fabrici već planiraju njegove nove varijante.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 25 26 27  Sledeći»