home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Zahvaljujući i dobroj prodaji u decembru, Fordov Mustang je prošlu godinu po prodaji završio ispred konkurentskog Chevrolet Camara.

 (Dalje)

O tajvanskom Luxgenu je poslednjih meseci već bilo dosta priče, a sada je reč o modelu Luxgen EV+, elektroautomobilu sa sedam sedišta, koji je premijeru imao prošlog meseca.

 (Dalje)

Prodaja automobila u Japanu pala je najniži nivo u protekle skoro četiri decenije, na 2,9 miliona vozila za 2009. godinu, saopštilo je japansko udruženje prodavaca motornih vozila.

 (Dalje)

Još jedan zanimljiv automobil na ovogodišnjem Salonu automobila u Nju Delhiju.

 (Dalje)Predsednik i vlasnik indijskog proizvođača automobila "Tata motori" Ratan Tata demantovao je izveštaje da razmatra mogućnost kupovine "Fijatove" fabrike u mestu Termini Imereze na Siciliji.

 (Dalje)

Kako piše britanski Autocar (odakle je i ovaj crtež), BMW-ova M divizija je počela sa razvojem M verzije serije 1 Coupe, koji će dobiti twin-turbo šestocilindrični motor sa oko 350 konja.

 (Dalje)

Na brodu "Azijska slava", koji su somalijski gusari oteli pre četiri dana u Indijskom okeanu, nalazi se 2.405 južnokorejskih automobila, među kojima 2.388 tipa "hjundai" i "kia", objavio je ruski "Pomorski bilten" u internet izdanju.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Država će ove godine obezbediti oko 900 miliona evra bankarskih kredita za zajmove za likvidnost i investicije preduzećima i potrošačke pozajmice građanima, tako što će subvencionisati kamate sa oko 3,5 milijardi dinara (oko 36,5 miliona evra) iz republičkog budžeta.

 (Dalje)

Mada je glavni novitet na štandu Tata Motorsa u Nju Delhiju ipak novi model Aria, ova indijska kompanija (poznata pre svega po modelu Nano, najjeftinijem automobilu na svetu) ima još nekoliko premijera za posetioce Salona.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Iako je prošle godine najavljivano da bi se sa prvim danima 2010. godine automobili u Srbiju mogli uvoziti bez plaćanja carine, činjenica je da je druga godina primene Prelaznog trgovinskog sporazuma sa EU donela smanjenje carinskih dažbina za četvorotočkaše od simboličnih 2,5 odsto.

 (Dalje)

Od svog pojavljivanja, Toyotin Yaris je u Evropi našao više od 2,2 miliona kupaca, a ovaj model čini i četvrtinu ukupne godišnje prodaje japanske fabrike na tržištu Starog kontinenta.

 (Dalje)

Mada je više pažnje privukao RIII Concept, na Salonu u Nju Delhiju Suzuki izlaže još nekoliko zanimljivih automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28  Sledeći»