home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nakon promocije potpuno nove Astre (osvojila titulu automobila godine u Srbiji za 2010., a treće mesto u izboru za evropski auto godine), Opel nastavlja da podmlađuje svoju gamu.

 (Dalje)

Kako piše sajt Kia-world.net, južnokorejska Kia je garanciju od sedam godina proširila na sve svoje modele koji se prodaju u Evropi.

 (Dalje)

"Dačija" spada među automobile sa najmanjim troškovima održavanja, a istovremeno ima i najizdržljivije modele.

 (Dalje)

Hyundai Motor Group je najavio da tokom 2010. godine planira globalno povećanje prodaje za 17 odsto u odnosu na 2009., i to zahvaljujući lansiranju novih modela i očekivanom oporavku svetske privrede.    

 (Dalje)

Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će po poslednjim vestima paletu već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta ove godine) dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta.  

 (Dalje)

Predsednik japanske „Mazde” Takaši Jamanući izjavio je da se sa predsednikom američkog „Forda” Alenom Malalijem saglasio da se nastavi proces udruživanja kapitala i poslovanja dveju autokompanija.

 (Dalje)

Geely Nanoq Electric

4 Jan 2010 - 15:13 Noviteti Link

Kineski Geely je prošlog meseca prikazao prototip elektroautomobila Nanoq, izrađenog u saradnji sa danskom kompanijom Lynx.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U odnosu na prethodnu generaciju novi motor umesto 1.9 litara ima zapreminu 1.6 lit. ali istu snagu - 105 ks i mirniji rad

 (Dalje)

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali nove slike skoro nemaskiranog test vozila su se opet našle na internetu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 28  Sledeći»