home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW X6 M Rensson

4 Jan 2010 - 09:19 Tuning Link

Očigledno da BMW X6 M u svom standardnom izdanju za neke ipak nije dovoljno atraktivan. U Londonu je naime poslednjih dana prošle godine snimljen (foto Autogespot.com) vizuelno modifikovani Rensson BMW X6 M, dok za sada nema informacija o eventualnom pojačanju njegovog 4,4 litarskog V8 motora (fabrički raspolaže sa 555KS i 680 Nm obrtnog momenta).

 (Dalje)Evropski proizvođači automobila, a posebno nemački, će se suočiti sa ogromnim padom prodaje u ovoj godini. Nova studija predviđa da će, samo u Zapadnoj Evropi, biti prodato milion automobila manje nego u 2009. godini.

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs

Donedavno su razni majstori, po nižim cenama, ugrađivali TNG uređaje za upotrebu plina u automobilu sumnjivog kvaliteta, pa su se zato dešavale i razne nezgode.

 (Dalje)

Više o Aston Martinu Cygnet možete pročitati OVDENissanov uspešni crossover model neobičnog imena Qashqai, koji je inače 2008. godine dobio pojačanje u vidu produžene varijante sa trećim redom sedišta i mestom za sedam putnika (Qashqai+2), na proleće stiže u redizajniranom izdanju.

 (Dalje)

Nekoliko fotografija serijske verzije Honde CR-Z (skeniranih iz procurele fabričke brošure) se početkom prošlog meseca već našlo na internetu, a kako je zvanično lansiranje sada veoma blizu, pojavile su se nove (mada ne baš kvalitetne) slike ovog Hondinog hibrida.

 (Dalje)


Postoje razni načini da se „uskoči" u Novu godinu, a Amerikanac Trevis Pastrana odlučio je da to učini doslovno i to automobilom.

 (Dalje)

Nemački Opel u ponudi ima novu specijalnu ediciju Corse nazvanu Color Edition, koja je kupcima inače dostupna u četiri boje (Black Sapphire, Casablanca White, Sunny Melon i Magma Red).

 (Dalje)

Prvog dana 2010. godine počinju da se primenjuju odredbe Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima koje, pored novčanih i zatvorskih kazni, predviđaju i uvođenje kaznenih poena za saobraćajne prekršaje.

 (Dalje)

Mediji u Južnoj Dakoti javljaju da je u decembru zabeležen rekord nivoa alkohola u krvi od 7,08 promila, i to kod - jedne žene.

 (Dalje)

Hartge BMW Z4

1 Jan 2010 - 01:38 Tuning Link

Tjuning kuća Hartge je upravo proširila svoj asortiman namenjen BMW-u Z4.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 26 27 28