home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Američki proizvođač električnih automobila Tesla Motors polako završava serijsku verziju novog Modela S, koji bi u prodaji trebalo da se nađe početkom sledeće godine. Novi Model S međutim nije jedino čime se Teslini stručnjaci trenutno bave jer je ovaj proizvođač već počeo da radi i na nasledniku Roadstera, ali i na još nekim projektima koji bi uskoro trebalo da zažive.

 (Dalje)

Audi je danas objavio prvi zvanični set fotografija i detalje o obnovljenom modelu A4, a nedavno je proslavljena i proizvodnja 10-milionitiog primerka njihovih modela srednje klase (modela 80 i A4 zajedno).

 (Dalje)


Euro NCAP konzorcijum je ocenio Audi Q3 sa maksimalnih pet zvezdica. Sigurnost odraslih i dece putnika u slučaju frontalnog, bočnog ili udarca od pozadi, kao i sigurnost pešaka je učinila Audi Q3 jednim od najbezbednijih u svojoj klasi.

 (Dalje)

Magnaflow je napravio specijalno izdanje Chevrolet Camara SS čije je zvanično predstavljanje najavljeno za 1. novembar na SEMA show-u u Las Vegasu.

 (Dalje)

Ruska Vlada će potrošiti oko 200 miliona dolara kako bi izgradila stazu i prateće objekte za trku koja treba da se vozi 2014. godine i koja će biti prva trka F1 na tlu Rusije.

 (Dalje)

Njegov tim odlučio da ga ne stavi u bolid za inauguralnu trku u Indiji, gde bi on vozio pred masom obožavalaca. 

 (Dalje)

U Grand Motorsovim prodajno-servisnim centrima na Novom Beogradu, na ulasku u Beograd kraj Ibarske magistrale (na Petlovom brdu), u Subotici i Nišu u toku je prodajna akcija Putujte bezbedno, u kojoj se vlasnicima Fordovih, ali i automobila drugih proizvođača, nudi mogućnost da četiri pneumatika sa zimskim profilom dobiju uz popust od 25 odsto.

 (Dalje)

Izlaganjem automobila iz programa Ford i Infiniti, koje uvozi, prodaje i servsira, Grand Motors jedan je od učesnika u jubilarnoj, 30. beogradskoj nedelji mode (Belgrade Fashion Week).

 (Dalje)

Počevši od kućnih aparata pa sve do dečijih igračaka, električni motori su svuda oko nas, a u automobilskoj industriji se koriste već skoro čitav vek, još od prve upotrebe električnog startera, koji je izumeo Čarls Ketering, 1912. godine. Kao što pokazuje slučaj modela Chevrolet Volt, električni motori preuzimaju novu ulogu kao ključni delovi pogona vozila.

 (Dalje)

Nova limuzina Chevrolet Aveo i SUV Chevrolet Captiva su ocenjeni sa maksimalnih pet zvezdica od strane Evropskog programa za ocenjivanje novih automobila (EuroNCAP).

 (Dalje)

Britanski Amari Design je početkom godine privukao pažnju njihovim modifikovanim Lamborghnijem Gallardo (nazvan Invidia Edition), a kasnije se pojavio i Range Rover Sport Windsdor Edition.

 (Dalje)

Sem brojnih modifikovanih verzija modela Sonic, Cruze i Camaro, Chevrolet će na SEMA show-u u Las Vegasu izložiti i Silverado Realtree concept koji se opisuje kao ultimativno vozilo za lovce.

 (Dalje)

Luxury4Play L4P SLR777

27 Okt 2011 - 09:15 Tuning Link

Luxury4Play predstavlja dorađeni Mercedes-Benz McLaren SLR, nazvan L4P SLR777, za koji su zaslužni Platinum Motorsport, RENNtech, MACarbon i Exotics Boutique.

 (Dalje)

PSA grupacija je objavila da će bez obzira na ovogodišnji rast profita u sledećoj godini otpustiti veliki broj svojih radnika.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 44 45 46  Sledeći»