home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

"Hjundai" pored sve veće prodaje može da se pohvali i nagradom za najbolju konstrukciju karoserije.

 (Dalje)Tanjug prenosi pisanje italijanskog lista "Republika" da je policija na Siciliji izrekla kaznu od 32.000 evra za nepropisno parkirano vozilo nakon što je greškom izračunala kamatu za proteklih 2.000 godina.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Kvalitet japanskih automobila niko ne može da dovede u pitanje, a još kada se govori o luksuznom proizvođaču kakav je „Leksus“, onda je i logično da očekivanja budu visoko postavljena. Tako je bilo i na našem testu, gde smo vozili jedan od najmanjih modela iz game ove kompanije, sportsku limuzinu - „IS 200d“.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, proizvođači automobila u centralnoj Evropi različito su regovali na upozorenja od moguće nove globalne krize i dubljih finansijskih poremećaja - za jedne opomene ne važe i pojačavaju brzinu, dok druge auto-kuće zbog pada prodaje najavljuju povremene prekide proizvodnje.

 (Dalje)

Novi Opelovi modeli ponovo dobijaju najviše ocene od nezavisnih potrošačkih organizacija Euro-NCAP (Evropski program ocene novih automobila). Stručnjaci za testove sudara dodelili su pet zvezdica za bezbednost i sprečavaje nezgoda i Opel Astri GTC i Zafiri Tourer. 

 (Dalje)

Audi R4 za tri godine

26 Okt 2011 - 13:30 Top secret Link

Pozivajući se na insajderske informacije u nemačkoj fabrici, britanski magazin Auto Express piše da će Audijev model R8 dobiti mlađeg brata.

 (Dalje)

BMW-ovi fanovi još se nisu oporavili od nagoveštaja da bi sledeći M3 umesto rednog motora sa šest cilindara trebalo da dobije V6, a magazin Car sada prenosi da Mercedes planira da sa V6-ica pređe na redne šestocilindraše.

 (Dalje)

Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Guverner Nju Džersija Kris Kristi potvrdio je u utorak da će ugostiti trku Formule 1 2013. godine. Kristi je izjavio da će trka biti ulična i da će se voziti na 3.2 milje dugačkoj stazi.

 (Dalje)

Sebastien Loeb i Daniel Elena su odvezli savršenu trku po katalonskom šljunku i ubili dve muve jednim udarcem, zahvaljujući svojoj 67. pobedi u karijeri. Pre svega, oni su Citroën Total World Rally Team-u obezbedili sedmu titulu svetskog reli šampiona, jedno takmičenje pre kraja sezone, a pored toga, nova pobeda vratila ih je na vodeću poziciju u FIA WRC šampionatu vozača. Ishod borbe za titulu u konkurenciji vozača, biće poznat za tri nedelje, na reliju Wales.

 (Dalje)

Mini je za japansko tržište pripremio novu, Crystal edition verziju Minija Cooper i Cooper S, a u Zemlji izlazećeg sunca ovi automobili su dostupni od juče.

 (Dalje)

CCG Automotive customGT

26 Okt 2011 - 09:30 Noviteti Link

Ovo je novi supersportski automobil koji stiže iz Nemačke, a ime mu je CCG Automotive customGT (u stvari nemačka verzija modela Factory Five GTM iz Amerike).

 (Dalje) (Dalje)

Preuzeto sa : Mikro.rs

Guglov (Google) projekat automobila sa automatskim vozačem narastao je tokom vremena u jedan od najvećih poduhvata ove kompanije. 

 (Dalje)

Najveći ruski proizvođač automobila AvtoVAZ je objavio finansijski izveštaj za prvu polovinu godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 44 45 46  Sledeći»