home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Juče je u prisustvu porodice, prijatelja i velikog broja obožavaoca u rodnom mestu Korijani u Italiji, sahranjen vozač tima Honda Gresini, Marko Simončeli, koji je tragično završio posle incidenta u Maleziji.

 (Dalje)Preuzeto sa : Politika.rs

Posle nagrada za dizajn futurističkog automobila Eggo, mladi dizajner Damnjan Mitić je i novim rešenjem osvojio prvo mesto na nedavno završenom Međunarodnom festivalu inovacija, znanja i stvaralaštva „Tesla fest” u Novom Sadu.

 (Dalje)

Još jedan tjunirani Chevrolet Camaro koji će biti izložen na SEMA show-u u Las Vegasu je i ovaj Camaro Convertible "Martin Z875" by Grip Tuning.

 (Dalje)

Septembarska prodaja automobila u Nemačkoj još jednom je pokazala snagu i bogatstvo tržišta. Sa prodatih 280.689 automobila ukupna prodaja novih automobila je porasla za 8,1 odsto u odnosu na septembar prošle godine.

 (Dalje)

Toyota predstavlja najnoviju verziju Toyota Touch sistema za zabavu i informisanje – potpuno novi Toyota Touch Life.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, Brazil sve više postaje "mirna luka" velikih svetskih autokompanija koje nameravaju da na tržištu koje će uskoro dostići četiri miliona prodatih kola, udvostruče proizvodnju, kao što to planira "Pežo-Sitroen" (PSA), dok "Folksvagen", "Fijat", "Dženeral motors" (GM ) i "Ford" izdvajaju milijarde dolara u podizanje novih pogona.

 (Dalje)

Nemčki DMC Design je pripremio Allegro tjuning paket za doterivanje izgleda Lamborghinija Aventador LP700-4.

 (Dalje)

Sledeće nedelje će na SEMA show-u u Las Vegasu biti izloženo više modifikovanih verzija Scionovog malog gradskog automobila iQ koji se u Evropi prodaje pod Toyotinim znakom.

 (Dalje)

Kako piše Beta, italijanski proizvođač automobila "Fijat" prijavio je rast profita od 67 odsto u trećem kvartalu, što je pre svega posledica rasta prodaje "Krajslerovih" automobila u Severnoj Americi.

 (Dalje)

Nissan će po poslednjim vestima 7. novembra predstaviti doteranu verziju svog sportskog modela GT-R.

 (Dalje)

Nove tablice u Srbiji ne nude toliko prostora za kreativnost. U svetu stvari stoje drugačije.

 (Dalje)

Honda Motor Co. je japanskim kupcima predstavila više noviteta iz svoje ponude. Pre svega, tu je hibridna verzija modela Freed / Freed Spike, Insight modelske godine 2012 i novi gradski model N Box. Svi ovi modeli će biti izloženi i na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju.

 (Dalje)Objavljeni su novi detalji vezani za Ladin električni auto ELLada na bazi Kaline karavan.

 (Dalje)

Uprkos globalnoj ekonomskoj krizi, Hyundai i Kia povećavaju svoju prodaju i tržišno učešće, pa trenutno (zajedno) zauzimaju peto mesto među proizvođačima automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 44 45 46  Sledeći»