home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Još jedan modifikovani Ford Mustang je spreman za SEMA Salon tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

Martin Winterkorn, prvi čovek Volkswagena, i zvanično je potvrdio da će VW XL1 concept ući u proizvodnju, mada u malom broju primeraka.

 (Dalje)BMW najavljuje da će opozvati 32.000 vozila, kako bi se zamenila potencijalno neispravna električna pomoćna pumpa za vodu koje može da se pregreje i izazove požar.

 (Dalje)

Prošle nedelje je postignut sporazum o prodaji švedskog proizvođača automobila Saab kineskim kompanijama Pang Da Automobile Trade Co. i Zhejiang Youngman Lotus Automobile Co. (s tim što sporazum treba da odobri i kineska vlada), a u međuvremenu su se pojavile i informacije o budućim planovima.

 (Dalje)

Jedan Porsche 911 Turbo, ukraden 1988. u SAD, pronađen je 23 godine nakon što je prijavljen njegov nestanak.

 (Dalje)

27. oktobra je u Opelovom pogonu u Španiji, u Saragosi, proizveden devetomilioniti primerak Corse. Jubilarni model, proizveden u jednoj od najvećih Opelovih fabrika na svetu, namenjen je kupcu u Nemačkoj, a ima 1,4 litarski benzinac sa 100KS. Takođe, ova Corsa je u zelenoj boji, a opremljena je sportskim body-kitom OPC Line pack 1.

 (Dalje)

Povodom obeležavanja stogodišnjice, Chevrolet će lansirati električni automobil Volt, doniraće 100 automobila za pomoć ugroženoj deci i naručiće izradu moderne skulpture u rodnom gradu Luja Ševrolea.

 (Dalje)

Fiat 500 Alpha Bravo

31 Okt 2011 - 15:08 Tuning Link

Na SEMA show-u u Las Vegasu biće više modifikovanih Fiata 500, a među njima će se naći i ovaj Fiat 500 Alpha Bravo.

 (Dalje)

Vlasnici vozila u Srbiji su od sutra do 1. aprila obavezni da imaju zimsku opremu i kao i prethodne sezone moći će da koriste sve četiri letnje gume ako imaju šaru dubine najmanje četiri milimetara ili dve zimske gume na pogonskim točkovima.

 (Dalje)


1 2 3 ... 44 45 46  Sledeći»