home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Deseta pol pozicija ove godine za Kejsija Stonera i novi rekord MOTO GP takmičenja u broju osvojenih pol pozicija u jednoj sezoni. Drugi će na startu u Japanu biti vozač Jamahe, aktuelni šampion Horhe Lorenco i trećeplasirani Andrea Doviciozo.

 (Dalje)

Do nedavno svaki menjač sa više od šest stepeni prenosa bio je naučna fantastika. To je počelo naglo da se menja pa već nekoliko proizvođača automobila u svojim modelima nudi automatske menjače sa sedam ili osam stepeni.

 (Dalje)

Vozači u Srbiji ove godine su u svoja vozila, osim goriva, sipali i desetine hiljada litara baznih ulja, sirovinu za proizvodnju industrijskih i motornih ulja i maziva, a mislili su da kupuju dizel.

 (Dalje)

Nakon što je nedavno javnosti predstavljena zlatna varijanta modela Nano vredna 4.6 miliona dolara, iz Indije je stigla informacija da se standardna verzija vredna 2.500 dolara opet zapalila.

 (Dalje)

VIDEO: Switzer R900 GTR

1 Okt 2011 - 15:01 Video Link


Porsche priprema još jedan novi model, i to 550 Spyder koji se očekuje 2014. godine.

 (Dalje)

VIDEO: Vision SZR

1 Okt 2011 - 13:08 Video Link

Više informacija na www.visionszr.com Seat Mii (dopunjeno)

1 Okt 2011 - 12:59 Top secret Link

I na kraju i Seat Mii. Naime, nakon Volkswagena up! i Škode Citigo, treći član porodice novih gradskih automobila stiže iz Seata i, kako stvari sada stoje, ovaj naslednik nekadašnje Arose nosiće ime Mii.

 (Dalje)

Najviše vozača u Srbiji kupuje isključivo nove gume i to tek kada stare izgube svojstva koja proizvođači garantuju ili posle izvesnog broja pređenih kilometara, prilikom kupovine vode računa i o kvalitetu i o ceni, a spremni su da izdvoje, u proseku, od 4.000 do 6.000 dinara po gumi, pokazali su rezultati istraživanja koje je sproveo veb sajt o polovnim automobilima.

 (Dalje)

Nemački TechArt je pripremio dva nova power kit-a (novi turbo punjači, sportski filter za vazduh, reprogramirana elektronska kontrolna jedinica motora, novi izduvni sistem...), koji su namenjeni Porscheovim modelima Cayenne Turbo (TechArt kit TA 058/T2) i Panamera Turbo (TechArt kit TA 070/T2).

 (Dalje)

Tata Grande Dicor

1 Okt 2011 - 09:16 Noviteti Link

Sem Mahindre XUV500, ovih dana pažnju privlači još jedno vozilo iz Indije.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, britanska vlada namerava da podigne dozvoljenu brzinu kretanja vozila na autoputevima, sa sadašnjih 112 kilometara na sat, na 128 km/h, naglašavajući da će prva promena takve vrste u periodu od skoro pola veka biti od koristi za privredu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 46  Sledeći»