home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od hot rod automobila, preko policijskog vozila i kabrioleta do američke ulične limuzine srednje veličine – malo je automobila srednje veličine koji su privlačili pažnju toliko ljudi i toliko dugo kao Chevrolet Malibu.

 (Dalje)Mada je ranije bilo i nekih informacija da Honda ne planira naslednika Civica Type R, na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu je potvrđeno da će u ponudi ipak biti i ova sportska verzija.

 (Dalje)Proteklih meseci najavljivan sa nekoliko koncept vozila, Chevrolet Colorado modelske godine 2012 je sada i zvanično predstavljen i u formi serijskog vozila.

 (Dalje)

ABS Show – 177. emisija

5 Okt 2011 - 10:56 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 177 vodimo vas na kružnu trku EKO NAGRADA 2011.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Cene tehničkih pregleda vozila u Srbiji mogle bi značajno da porastu u narednom periodu, ako nadležno Ministarstvo trgovine uvaži predlog Udruženja osnivača privrednih društava ovlašćenih za poslove tehničkog pregleda Srbije, kako glasi pun naziv „udruženja tehničkih pregleda“, u kom između ostalog, traži i da se odrede najniže cene tehničkih pregleda vozila.

 (Dalje)

Cena nafte na svetskom tržištu pada, ali naftaši u Srbiji ne nameravaju da spuste cene derivata u maloprodaji. Kažu da zasad još nema uslova za pojeftinjenje, a sva je prilika da jeftinijeg benzina i dizela neće biti do kraja godine.

 (Dalje)

Novi tjuning kit kuće Caractere je dostupan i za novi Volkswagen Golf Cabrio.

 (Dalje)

Tjuner Oettinger GmbH vlasnicima VW Golfa GTI Edition 35 nudi novi kit za pojačanje njegovog 2,0 litarskog turbo motora.

 (Dalje)

Povodom predstojećeg Sajma automobila "Auto Show – Novi Sad" (od 12. do 16. oktobra na Novosadskom sajmu), u specijalnoj ponudi generalnog uvoznika i distributera Mitsubishi vozila za naše tržište (kompanija INOTO D.O.O. Beograd, www.inoto.rs) nalazi se nekoliko modela ovog japanskog proizvođača.

 (Dalje)

Novozelandski Hulme je objavio crtež koji najavljuje izmenjeni izgled njihovog dugo najavljivanog sportskog automobila Hulme F1.

 (Dalje)

Britanski Kahn Design je predstavio još jedan tjunirani Range Rover Vogue, i to model nazvan Bali Blue RS450 Kahn 4.4 Range Rover Vogue.

 (Dalje)

Poslednjih dana je već bilo dosta reči o novoj generaciji Fiatovog modela Palio (čija prva generacija se u Brazilu pojavila još 1996. godine), a koji je sada i zvanično predstavljen dilerima ovog italijanskog proizvođača.

 (Dalje)

Izgleda da svake godine neko pronađe bar jedno napušteno skladište prepuno automobila, negde u zabačenom delu sveta. Ipak, ovoga puta je priča malo drugačija.

 (Dalje)

U AMG-u rade na još brutalnijoj verziji sportskog kupea SLS AMG. O tome je bilo reči prošlog meseca, kada su mnogi pokušavali da pretpostave sa koliko KS će raspolagati njegov motor.

 (Dalje)