home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nakon sjajnog TOYOTA club Serbia okupljanja na NAVAK stazi i vidnom zadovoljstvu NAVAK osoblja, čelni ljudi TOYOTA club Serbia imali su tu čast i privilegiju da u prvoj godini postojanja kluba po drugi put posete stazu.

 (Dalje)Land Rover želi da izvuče maksimum iz svog novog modela, pa će tako na tržište izbaciti i sportsku verziju Evoque modela sa snažnim turbo agregatom.

 (Dalje)

Čovek je neverovatan, dvanaesti put ove sezone uzima pol poziciju, a ovoga puta je to uradio bukvalno ispred nosa Džensona Batona koji je bio sporiji samo 0.009 sekundi.

 (Dalje)

Na srpskim drumovima, u prvi devet meseci ove godine u saobraćajnim nesrećama poginulo je 516 osoba što je za 10,7 odsto više nego u istom periodu 2010. kada je stradalo 466 učesnika u saobraćaju.

 (Dalje)

Volkswagenov California Beach camper može da primi do sedam putnika, s tim što u njemu mogu da prespavaju četiri osobe.

 (Dalje)

Mate Rimac (23) ostvario je san svakog zaljubljenika u automobile. U pogonima u Svetoj Nedelji s ekipom stručnjaka razvio je i napravio supersportski automobil Concept_One (1080KS, 305 km/h) na električni pogon, a sredinom septembra ga je predstavio svetskoj javnosti na najvažnijoj izložbi automobila u drugoj polovini godine - salonu u Frankfurtu (IAA).

 (Dalje)

Toyota Motor Corporation (TMC) je objavila rezultate proizvodnje, domaće prodaje i izvoza za avgust 2011, uključujući podružnice Daihatsu Motor Co, Ltd. i Hino Motors, Ltd.

 (Dalje)

Puna linija, isprekidana linija, izgleda da vozači ne mare. Večito u žurbi da negde stignu pre, odlučuju se na preticanje makar ih to koštalo i života.

 (Dalje)

Raste cena auto-gasa

8 Okt 2011 - 01:15 Vesti Link

Preuzeto sa : Novosti.rs

Svake nedelje dolazi do promena cenovnika TNG na benzinskim stanicama. Ovog goriva nema dovoljno, pa zato raste cena, kažu u Udruženju naftnih kompanija Srbije

 (Dalje)

I u 2011. godini, odnosno drugu godinu zaredom, Hyundai je najbrže rastuća automobilska kompanija. Na listi Top 100 svetski poznatih marki, Hyundai se u odnosu na 2010. popeo za četiri pozicije, odnosno na 61. mesto te osmo mesto prema vrednosti među automobilskim markama.

 (Dalje)

Seatov IBX concept (njegova svetska premijera je održana na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, marta ove godine) je i definitivno dobio zeleno svetlo za serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

U cilju podsticanja razvoja domaće privrede Banca Intesa je, uz podršku matične grupacije,potpisala ugovore sa ključnim dobavljačima FIAT-a, italijanskim kompanijama SIGIT SpA i HT&L Fitting SpA.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 44 45 46  Sledeći»