home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ruski TopCar Company je svoju preradu Porscheove Panamere (nazvanu Stingray) predstavio još u aprilu 2010., a zatim je na red došla i nova verzija Stingray GTR.

 (Dalje)Priča oko Bugattijeve nove sportske limuzine polako poprima scenario i najgorih meksičkih sapunica. Intrige, estetske korekcije i lažne nade ono je što se u poslednje vreme vezuje uz Bugatti Galibier koji je još jednom gurnut u zaborav.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Redovna godišnja registracija motornih vozila postaje sve ozbiljnije opterećenje za kućni budžet. Dešava se da godišnje dažbine za četvorotočkaša iznose i 10 odsto njegove cene

 (Dalje)

Volkswagen je objavio je da će početkom novembra početi sa opozivom 168.000 vozila u servise zbog mogućeg curenja goriva, koje bi moglo da dovede do zapaljenja i saobraćajnih nesreća.

 (Dalje)

Usled jačanja japanske valute Honda je prisiljena da uvede promene u svojoj strategiji proizvodnje.

 (Dalje)

Čitanje i pisanje SMS poruka za volanom je opasnije nego što se mislilo, posto može dvostruko da uspori reakciju vozača, pokazuje istraživanje Tekaškog saobraćajnog instituta.

 (Dalje)

Dok se Mercedes priprema za zvaničnu svetsku premijeru novog modela CLC, nemački magazin Auto Bild je objavio nove rendere njegovog najverovatnijeg izgleda.

 (Dalje)

Novim modelom SLC Mercedes kreće u lov na Porsche 911 i Jaguar C-X16. To je otprilike kratak zaključak koji se može izvući iz informacija koje je sa novinarima Auto Expressa podelio AMG-ov čelnik Christoph Jung.

 (Dalje)

Toyotina proizvodnja automobila širom sveta oporavila se i vratila prošlog meseca na nivo od pre razornog zemljotresa i cunamija, objavila je ta japanska kompanija.

 (Dalje)

Ako kupujete automobil vredan nekih 200.000 evra svakako očekujete da je njegova tehnika proverena bar toliko temeljito kao što je to slučaj sa svemirskim letelicama. Ipak, najnovije informacije koje su počele da kruže u medijima, govore malo drugačije.

 (Dalje)

Kauč koji dostigne brzinu od 163 kilometra na sat može jedino dobiti epitet trkački. Mi smo to sve skratili na „trkauč“, a ova brzina mu „polazi za točkićima“ uz pomoć vozača Pola Mekinona i „Suzukijevog“ motora od 1.400 kubika.

 (Dalje)

Fiat je u aprilu prošle godine objavio svoj petogodišnji plan, a u njemu je posebno mesto bilo rezervisano za Ferrari i njegove nove modele.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 44 45 46  Sledeći»