home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Uvoznik Hyundaija za Srbiju (www.hyundai.rs) nastavlja akciju koja se odnosi na modele Hyundai i30 city car i Hyundai i20 city star.

 (Dalje)

Chery-ev podbrend Riich će svoj novi model G2 hatchback predstaviti krajem novembra ove godine na Guangzhou Auto Show-u, a ne u aprilu sledeće godine u Pekingu, kako je to ranije najavljivano.

 (Dalje)

Volvo Car Corporation je najavio da će proizvodnja modela C70 prestati 2013. godine, kada će biti zatvorena i fabrika u Uddevalli, gde se C70 proizvodi.

 (Dalje)

Približava se zvanična premijera novog Hyundaijevog malog modela Eon za Indiju (razvijen pod kodnom oznakom HA). Hyundai Motors India će premijeru Eona održati još tokom ovog meseca, dok će prodaja u Indiji startovati nedugo posle premijere.

 (Dalje)


Više o Seatu Mii možete pročitati OVDE.


FIAT će u Italiji proizvoditi novi Jeepov mali SUV. Zanimljivo je to što se ne radi o novoj generaciji Patriota, nego o potpuno novom malom SUV-u koji će biti čak i manji od Patriota.

 (Dalje)

Vodeći ljudi Kia Motors Slovakia su u prisustvu slovačke premijerke Ivete Radicove nedavno pokrenuli proizvodnju motora u novom pogonu.

 (Dalje)

Mazda je na tržište izbacila još jedno specijalno izdanje modela MX-5 (Miata), a ovoga puta se radi o ediciji namenjenoj samo japanskim kupcima.

 (Dalje)

Nagrada za kvalitet usluga Volkswagena u 2011. godini je uručena 29. septembra u Volfsburgu. Najboljih 100 servisnih partnera iz Evrope, uključujući Rusiju i Tursku, koji su ostvarili najbolje performanse u pogledu kvaliteta usluga i zadržavanja kupaca u proteklih 12 meseci nagrađeni su na gala ceremoniji.

 (Dalje)

Fiat je za Alfa Romeo najavio novi 1,8 litarski motor koji će se od početka 2013. godine proizoditi u FMA Pratola Serra fabrici.

 (Dalje)

Novi most na Dunavu kod Beške, na severnom kraku koridora 10, pušten je u saobraćaj. 

 (Dalje)

Sprema se za trku pred domaćim navijačima

Narain Kartikejan će ponovo sesti u bolid HRTa tokom treninga u petak pred trku za GP Japana.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46  Sledeći»