home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Britanski tjuner Merdad Collection predstavlja dorađeni Range Rover Evoque Mer-Nazz, sa modifikovanim eksterijerom i dorađenim enterijerom, dok se u kratkoj vesti ne pominje eventualno pojačanje njegovih motora.  

 (Dalje)Formula 1 je spremna za dve trke na tlu SAD od 2013. godine, uz plan da se jedna od njih vozi na ulicama Nju Džersija, a više detalja bi trebalo da se objavi početkom nedelje.

 (Dalje)

Danas su održane dve trke WTCC šampionata na japanskoj Suzuki. Pobeda u prvoj vožnji pripala je Alainu Menu, dok je u drugoj vožnji prvi kroz cilj prošao Tom Coronel.

 (Dalje)

Sebastijan Leb pobednik je relija Katalunje i sada je u prednosti od osam poena u generalnom plasmanu u odnosu na svog najbližeg protivnika Miku Hirvonena koji je završio na drugoj poziciji samo zahvaljujući timskoj naredbi koja je upućena Jari Mati Latvali koji je morao da ga propusti na tu poziciju.

 (Dalje)

Dvadesetčetvorogodišnji Marko Simončeli je na žalost podlegao povredama koje je doživeo u drugom krugu GP Malzije posle incidenta kada je izgubio kontrolu nad motorom. Simončeli je bio u borbi za četvrtu poziciju sa Alvarom Bautistom kada mu je skliznuo prednji kraj motora i počeo da kliza po stazi.

 (Dalje)Koncept novog Defendera, koji je Land Rover predstavio javnosti prošlog meseca na Salonu automobila u Frankfurtu, neće tako skoro u proizvodnju. Iako su Britanci najavili da će u prodaju krenuti sredinom ove decenije od toga najverovatnije neće biti ništa jer je dolazak novog Defendera odložen najranije do 2017. godine.

 (Dalje)

Dugo očekivane serijske verzije Toyote FT-86 i Subarua BRZ konačno će biti predstavljene sledećeg meseca na Tokyo Motor Show-u.

 (Dalje)

Sebastijan Leb je završio prvi dan relija Španije sa prednošću od 32.8 sekundi u odnosu na Jari Mati Latvalu a drugi dan započeo je vožnjom po asfaltiranim putevima Katalunje. Posle jedanaeste deonice Leb je i dalje vodeći ali najbolje vreme na ovoj deonici je postavio vozač Minija Dani Sordo, koji vozi pred domaćom publikom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 44 45 46  Sledeći»