home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Isuzu je još prošle godine na Tajlandu predstavio novu generaciju pick-up vozila D-Max, dok će Evropljani moći da ga vide početkom marta, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)
Nemački proizvođač vozila Volkswagen je u 2011. godini ostvario najveći profit u svojoj istoriji.

 (Dalje)Nissan Almera za Rusiju

28 Feb 2012 - 01:03 Noviteti Link

Nissan je objavio sliku modela Almera, modelske godine 2013, koji će biti predstavljen 29. avgusta na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

Lamborghini je Aventador LP700-4 predstavio na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, dok će po poslednjim vestima na sledećem ženevskom sajmu (početkom marta ove godine) svetsku premijeru imati i njegova otvorena, Roadster varijanta.

 (Dalje)

Chevrolet je omiljeni američki brend kada je reč o performansama, a Camaro i Corvette predstavljaju svaki treći sportski automobil prodat u SAD u 2011. godini.

 (Dalje)

Zvanična premijera Evoqua Cabrio će biti održana početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, i to u formi koncept vozila, dok će odluka o pokretanju serijske proizvodnje zavisiti od reakcije javnosti. 

 (Dalje)

Kinezi su klonirali još jedan nemački model, ovoga puta radi se o Mercedesovoj G klasi.

 (Dalje)

Bliži se sajam automobila u Ženevi i svetska premijera modela FIAT 500L koji će se proizvoditi u Kragujevcu, a svetski mediji sve više pažnje posvećuju ovom automobilu, ali i srpskoj auto-industriji.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Ženevi BMW će predstaviti prva četiri modela iz svoje nove proizvodne linije - BMW M Performance Automobiles: BMW M550d xDrive (sedan i touring), BMW X5 M50d i BMW X6 M50d.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, izvršni odbor sindikata "Kontejnerskog terminala i generalnih tereta" (KTGT) u barskoj luci u Crnoj Gori optužio je kolege iz "AD Luke Bar" da su im oteli posao transporta "Fijatovih" vozila iz Kragujevca i najavio blokadu luke.

 (Dalje)

Iz Prior Designa stiže i izuzetna prerada Mercedesa CL, koji je sada dobio i dodatak Black Edition u imenu.

 (Dalje)

TechArt će svoju modifikovanu verziju nove generacije Porschea 911 (serija 991) prikazati početkom marta, na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 43 44 45  Sledeći»