home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Uprkos uobičajenim proizvođačkim korekcijama cena naviše, koje su česte na početku godine, i preovlađujućem mišljenju uvoznika da je jesenje povećanje PDV-a unapred anuliralo efekte sniženja carinskih stopa, iz Porschea SCG stiže dobra vest.

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, u Hrvatskoj se uvodi registar neplatiša saobraćajnih kazni i ko bude na njemu neće moći da izvadi vozačku ili saobraćajnu dozvolu, piše „Jutarnji list”.

 (Dalje)

Japanska automobilska kompanija Honda je udvostručila neto zaradu u prvih devet meseci poslovne 2012-2013.

 (Dalje)

Verano Motors je na svom sajtu objavio zvanične cene za novi Peugeotov model 301.

 (Dalje)

U najkraćem mesecu u godini, ne propustite dobre ponude tokom februara u Toyota Centru Beograd.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, zarada italijanskog Fijata, koji kontrološe i američki Krajsler, više je nego udvostručena u poslednjem kvartalu 2012. godine, zahvaljujući snažnoj prodaji na tržištu SAD.

 (Dalje)

Uvoznik Kije za Srbiju je na svom zvaničnom sajtu objavio kompletan cenovnik za novi cee´d Sportswagon.

 (Dalje)

Kia cee´d GT

31 Jan 2013 - 12:25 Top secret Link

Nakon što je Kia objavila prve zvanične slike modela Pro_cee'd GT, korejski sajtovi su objavili i slike sportske Kije cee´d GT.

 (Dalje)

Ssangyong Motor je u julu prošle godine u Južnoj Koreji predstavio blago doterani MPV model Rodius (na nekim tržištima kao Stavic) koji je poznat pre svega po svom neobičnom izgledu.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, nemački Folksvagen obustaviće na četiri dana proizvodnju modela Pasat u fabrici u nemačkom gradu Emden.

 (Dalje)

Mesec dana nakon što je EU uvela direktivu kojom se zabranjuje osiguravajućim kućama određivanje premije polise prema polu korisnika, britanska kompanija Diamond Car Insurance objavila je studiju sprovedenu na više od 400.000 saobraćajnih incidenata u poslednjih pet godina.

 (Dalje)Nemački Wheelsandmore je opet doradio Ferrarijev model 458 Italia, a najnovija kreacija je ovaj crni 458 Italia koji je takođe dobio i pojačani motor.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, američki Krajsler je zabeležio neto profit od 1,7 milijardi dolara u prošloj godini dok je prodaja u istom periodu porasla za 18 odsto.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 52 53 54  Sledeći»