home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pre­mi­jum li­ga C seg­men­ta ne­dav­no je do­bi­la još jed­nog čla­na. Tek pri­sti­gloj „A kla­si“ na­met­nu­la se ulo­ga iza­zi­va­ča ko­ji s ve­li­kim am­bi­ci­ja­ma ula­zi u tr­ku sa ta­ko­đe no­vim „A3” i još uvek sve­žom „se­ri­jom 1“, či­me se duh ger­man­skog ve­či­tog der­bi­ja iz­me­đu Mer­ce­de­sa, Audi­ja i BMW-a pre­neo i na tlo gde če­ti­ri de­ce­ni­je vla­da dru­gi ne­mač­ki auto­mo­bil – „golf”

 (Dalje)Kada su postali partneri, Daimler i Renault su zacrtali nekoliko projekata na kojima će zajednički raditi. Razvoj novih motora, segment lakih komercijalnih vozila i novi gradski mališani bili su deo tog plana. I dok je saradnja na polju lakih komercijalnih vozila već urodila plodom i donela nam Mercedes Citan, na ostalim područjima rezultati su tek trebali da budu vidljivi.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, Srbija u ovoj godini očekuje više od 1,6 milijardi evra prihoda od izvoza kompanije Fijat automobili Srbija. To je izjavio državni sektretar u srpskom ministarstvu finansija i privrede Aleksandar Ljubić.

 (Dalje)

Iako možda živite u centru grada u kome javni prevoz savršeno funkcioniše, vaša mobilnost ne može se upoređivati sa onom kada imate svoje prevozno sredstvo: nažalost, mnogi to ne mogu da si priušte.

 (Dalje)

Brabus Mercedes GL

2 Jan 2013 - 07:30 Tuning Link

U Brabusovoj ponudi se nalazi i novi tjuning program za 2013 Mercedes GL klase.

 (Dalje)

Nakon novih izdanja modela Lancia Ypsilon, Voyager i Thema, Fiat Punto, Panda i Freemont, potom Jeep Wrangler, Compass i Grand Cherokee, u poslednjim danima 2012. godine u Hrvatskoj je počeo da se prodaje i Fiat 500L.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, paljenje automobila na Novu godinu postalo neslavna “tradicija” u toj zemlji od početka 90-tih godina prošlog veka i da je nastavljena i na početku ove.

 (Dalje)

Izvor: B92.net

Bentley je samo nekoliko dana pred Božić otpustio fabričkog sveštenika. U toj kompaniji kažu da su se na ovaj korak odlučili kako ubuduće ne bi vređali religijska osećanja svojih radnika koji nisu hrišćanske veroispovesti.

 (Dalje)

Slavno ime Brabham moglo bi da se vrati u Formulu 1. Bivši trostruki svetski šampion Sir Jack Brabham, sada 86-godišnjak, osnovao je svoj legendarni tim davne 1960. godine, a taj tim je kasnije vodio i sam Bernie Ecclestone.

 (Dalje)

Izvor: Rts.rs

Šta se desi kada se sretnu radoznali konstruktor i maštoviti kruševački privrednik? Između ostalog, nastane ekonomično, interesantno i zabavno vozilo po imenu dvanaestocikl.

 (Dalje)

Iz Singapura nam stiže dorađena verzija Mazde RX-8 za koju je zaslužan student dizajna poznat samo kao Shawnz.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 54  Sledeći»