home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

* cena 292.000 američkih dolara, oprema između ostalog uključuje 46-inčni LED TV, 1000W Alpine audio system, PlayStation 3...

Po prvi put u periodu od poslednjih pet godina, Mazda u 2013. napokon očekuje ostvarivanje dobiti i prestanak poslovanja s gubitkom. Naime, potražnja za modelima CX-5 i novom Mazdom 6 bi trebalo da bude dovoljna da poslovanje izađe iz "crvenog".

 (Dalje)

Misha Designs iz Kalifornije je za Porsche 911 (modeli Porsche 997 i 997.2) pripremio novi aero paket čija prodaja će početi kasnije tokom ove godine.

 (Dalje)

Lada je objavila nove zvanične fotografije i detalje o Sport verziji modela Granta, čija prodaja bi u Rusiji trebalo da počne na proleće ove godine.

 (Dalje)

Mini Paceman ALL4

31 Jan 2013 - 01:00 Noviteti Link

Svetska premijera Minijevog novog modela Paceman (dugačak 4110 mm, u press saopštenju opisan kao Sports Activity Coupé) je održana krajem septembra prošle godine na Salonu automobila u Parizu, a njegova prodaja će u Velikoj Britaniji zvanično startovati od marta ove godine.

 (Dalje)

Nova generacija Peugeota 308 bi na tržište trebalo da stigne do kraja ove, odnosno početka sledeće godine. Radi se o prvom modelu pod znakom ovog proizvođača koji će se bazirati na nedavno predstavljenoj platformi EMP2 zahvaljujući kojoj će novitet biti 70-ak kilograma lakši od prethodnika, uprkos rastu dimenzija.

 (Dalje)

Ferrari je na zatvorenoj prezentaciji odabranoj grupi ljudi prikazao svoj novi supersportski automobil koji je trenutno poznat po kodnoj oznaci F150 Project i koji se najavljuje kao naslednik Enza.

 (Dalje)

Stari Hyundai Tucson se još uvek proizvodi u Kini, a za to je tamo zadužen Beijing-Hyundai.

 (Dalje)

Rasprodat McLaren P1?

30 Jan 2013 - 20:31 Vesti Link

Nakon predstavljanja P1 koncept automobila na Pariskom salonu početkom jeseni 2012. godine i zatvorenoj prezentaciji za odabrane klijente na Beverly Hillsy i New Yorku, još uvek svakim danom otkrivamo poneki novi detalj vezan za prvi hiperautomobil McLarena u poslednjih 20 godina.

 (Dalje)Kako prenosi Srna, francuski "Sitroen" lansiraće naredne godine u zapadnoj Evropi jednostavnije i jeftinije automobile. To je danas najavio generalni direktor kompanije Frederik Banze.

 (Dalje)

BMW M9 Concept

30 Jan 2013 - 19:42 Concept cars Link

Radion Design je predstavio svoju viziju BMW sportskog kupea koji nosi oznaku M9.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 52 53 54  Sledeći»