home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovo je Gallardo GT3 FL2 za koji su zaslužni Lamborghini i Reiter Engineering, a koji će se takmičiti u 2013 i 2014 GT3 sezonama.

 (Dalje)Druga generacija "Kijinog" popularnog modela "sid" je nastala pod dirigentskom palicom dizajnera Petera Šrajera (59), Nemca koji je karijeru počeo kao dizajner u "Folksvagenu" i koji je dao veliki pečat u "krojenju" modela "pasat" i "audi TT".

 (Dalje)

Iako je otišao u penziju, Michael Schumacher se ne odmara i vraća se svojim korenima - kartingu.

 (Dalje)

Prednji vezni nosač kod novog Golfa 7 u potpunosti je napravljen od plastike. Zbog toga je ovaj deo, koji duguje svoj oblik složenim proračunima i simulacijama, jedan od prvih prednjih veznih nosača bez metalnog pojačanja.

 (Dalje)

Delta Motors je pripremio specijalnu finansijsku ponudu za MINI automobile sa kamatnom stopom od 5.90%.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, francuski proizvođač automobila Pežo Sitroen obustavio je juče proizvodnju u svojoj fabrici u Slovačkoj na 24 sata, kao znak upozorenja zbog slabije tražnje u Evropskoj uniji.

 (Dalje)

Lopovi u Sloveniji došli su do zaključka kako na brži način da kradu vinjete sa automobila.

 (Dalje)

Na domaćem automobilskom tržištu Suzukijev prodajni adut u drugoj polovini prošle godine bio je model SX4, a u 2013. pridružiće mu se i model Swift. Naime, uvoznik, beogradski Euro Sumar, sada nudi ovaj automobil po najpovoljnijim cenama od kada se prodaje kod nas.

 (Dalje)

F1: Lotus predstavio E21

29 Jan 2013 - 11:18 Sport Link

U fabrici u Enstonu

Prvi bolid koij je predstavljen ove sezone je bolid Lotusa, koji je skinuo pokrivač sa svog modela E21. Poslednja kreacija iz Enstona biće vožena od strane Romaina Grosjeana i Kimija Rajkonena, a prva primetna razlika je ta da više nema stepenastog nosa.

 (Dalje)

Vorsteiner u svojoj ponudi ima tjuning program za doterivanje Porsche Panamere, a dostupni su i novi HRE točkovi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 52 53 54  Sledeći»