home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Veteran bez mane

Iako je trenutno jedan od najstarijih modela C segmenta na tržištu, Renaultov Megane itekako ima šta da ponudi, a zahvaljujući nedavnoj restilizaciji, ni vizuelno ne zaostaje za mlađim konkurentima

 (Dalje)

Ford nastavlja da sprovodi plan transformacije svojih aktivnosti u Evropi koje su usmerene na proizvod, brend i cenu, a i dalje je na putu da postigne profitabilnost u 2015. Kompanija je u Evropi za drugi kvartal prijavila povećani profit pre oporezivanja.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Volvo S60

27 Jul 2014 - 09:25 Video Link


Nakon nedavne promocije novog Smarta ForTwo i ForFour u Berlinu (o tome više OVDE), iz Smarta su stigle i nove informacije koje se tiče njihove buduće ponude.

 (Dalje)Dodge je objavio da će prvi proizvedeni primerak modela Challenger SRT Hellcat biti prodat na aukciji.

 (Dalje)

Nuklearna katastrofa koja se pre tri godine dogodila u Japanu kao jednu od posledica ima gomilu automobila koji zrače radioaktivnost a koji se nalaze svuda po centralnoj Aziji.

 (Dalje)

Uvoznik BMW-a za Srbiju jer na svom sajtu (www.bmw.rs) objavio cene za novu Seriju 2 Active Tourer.

 (Dalje)Naš automobilista Miloš Pavlović, u tandemu sa timskim kolegom Edoardom Piskopom, imao je savršen trkački vikend u "Lamborgini Super Trofeju", pošto je na legendarnoj stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji uspeo da zabeleži dve pobede u dva dana.

 (Dalje)

VIDEO: Buick Regal

26 Jul 2014 - 23:05 Video Link«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 68 69 70  Sledeći»