home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Novi Audi TT

1 Nov 2014 - 04:46 Video Link
Davne 1987. godine, kompanije Bosch i Continental udružile su snage sa proizvođačima BMW i Mercedes-Benz kako bi zajedno razvile novi bezbednosni sistem pod imenom Elektronisches Stabilitätsprogramm ili skraćeno ESP (ESC i DSC su najčešće alternativne oznake). Punih 5 godina trajao je razvoj i testiranje ESP-a, sve do 1992. godine, da bi se 1995. pojavili prvi automobili opremljeni ovim sistemom (Mercedes W140).

 (Dalje)

Nakon što je dobio dozvolu o upotrebi od slovačke Federacije za letenje ultra laganim letelicama, AeroMobil 3.0 je počeo svoje finalne testne letove.

 (Dalje)

U potrazi za energijom

Porscheova Panamera u hibridnoj verziji na savršen način kombinuje sportski šarm i nisku potrošnju, a mi smo je podvrgli jednom prilično zahtevnom testu – vožnji na putevima istočne Srbije!

 (Dalje)

Nakon što su objavili prve zvanične slike i detalje o novoj generaciji modela X5 M i X6 M, iz BMW-a je stigla i informacija o vremenu X6 M modela na stazi Nirburgring.  

 (Dalje)

Mercedes priprema restilizovanu verziju aktuelne, druge generacije svog modela GL (X166), što su proteklih meseci potvrdile i špijunske slike test primeraka sa maskiranim prednjim delom.

 (Dalje)Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je da je jedan od prioreteta te ekipe produžetak saradnje s Luisom Hamiltonom i Nikom Rozbergom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66