home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Radical SR8 RSX

1 Nov 2014 - 13:32 Noviteti Link

Radical je na Circuit de Barcelona u Španiji i zvanično promovisao model SR8 RSX koji će se u prodaji pojaviti početkom sledeće godine.

 (Dalje)

„MotoRanch“ koji je Valentino Rossi izgradio nedaleko od svog rodnog grada, pravi je izvor uživanja ne samo za „Doktora“, već i za njegove prijatelje, ali i konkurente

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, francuski proizvođač vozila Reno u trećem kvartalu ove godine povećao je prihode 6,7 odsto zahvaljujući uspehu novih modela u Evropi i proizvodnji vozila za račun svojih partnera, dok je obim prodaje na globalnom nivou ostao stabilan.

 (Dalje)

Učestale krađe luksuznih SUV-ova u Londonu uzele su danak, tako da su se sada vlasnici Range Rovera Sport i Evoque suočili sa neočekivanim problemom. Naime, osiguravajuće kuće odbijaju da osiguraju ove modele, osim ako vlasnik dokaže da poseduje podzemnu garažu ili bezbedno mesto za parkiranje sličnog tipa.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Chrysler 200

1 Nov 2014 - 09:00 Video Link


Zima Motorsports iz Čikaga je završio sa projektom modifikacije novog BMW-a M4 Coupe koji će izložiti na predstojećem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

Honda Grace Hybrid

1 Nov 2014 - 07:30 Noviteti Link

Honda je sa nekoliko slika i veoma kratkim saopštenjem najavila da će uskoro na japanskom tržištu startovati sa prodajom svog novog hibridnog modela Grace.

 (Dalje)

Audi će od 2017. godine u fabrici u Meksiku početi da proizvodi i model Q6, Coupe-SUV koji će se bazirati na sledećoj generaciji modela Q5.

 (Dalje)

Hyundai Aslan

1 Nov 2014 - 05:30 Noviteti Link

Hyundai je u maju ove godine na sajmu automobila u Busanu u Južnoj Koreji predstavio više noviteta, a među kojima se našao i predserijski primerak novog sedana koji je na sajmu nosio kratku oznaku – AG.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 66  Sledeći»