home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kada se pomene ime jednog od vodećih brendova u kategoriji luksuznih limuzina odmah pomislimo na srećnike koji mogu da izdvoje stotine hiljada dolara kako bi kupili jedan ovakav automobil. Ali evo primerka koji će vas koštati koliko i stari Yugo 45. Naravno, ima par mana.

 (Dalje)
Niko Rozberg je bio na pol poziciji na startu trke za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država, ali je na kraju pobedio njegov timski kolega iz Mercedesa, Luis Hamilton (1:40:04.785).

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, u Hrvatskoj je jedan vozač 27 kilometara vozio u suprotnom smeru autoputem A2 Zagreb-Macelj.

 (Dalje)

Formulu 1 su prethodnih nedelja zadesili mnogi problemi: nesreća Žila Bjankija, stečaj Marusije i Katerhama...

 (Dalje)

Italijanska automobilska kompanija "Ferrari" kažnjena je novčano sa 3.5 miliona dolara zato što američkoj Agenciji za bezbednost saobraćaja nije predala sve izveštaje koji pomažu ovoj službi da otkrije potencijalne bezbednosne rizike na automobilima.

 (Dalje)

Kako piše nemački Auto Bild, BMW priprema i crossover na bazi sledeće generacije Serije 1.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prizor koji ovih dana Amerikanci mogu da vide na benzinskim pumpama širom zemlje je toliko iznenađujuć da mnogi odlučuju da ga slikaju i podele na društvenim mrežama - cena galona (3,8 litara) benzina pala je na ispod tri dolara.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Alfa Romeo 4C

2 Nov 2014 - 10:16 Video Link


Istorija: Fiat 850

2 Nov 2014 - 09:46 Istorija Link

Početkom šezdesetih u Torinu su počeli da razmišljaju o nasledniku popularnog Fiata 600. Mada se taj model, kod nas poznatiji kao Fića (Zastava 750), i dalje sjajno prodavao, bilo je jasno da neće moći da traje večno.

 (Dalje)

Za nekoliko dana će na SEMA sajmu tjuenra u Las Vegasu premijeru imati i Ford Mustang RTR modelske godine 2015, dok će njegova prodaja startovati u januaru 2015.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66  Sledeći»