home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Kineski Brilliance je objavio nekoliko zvaničnih slika svog novog MPV vozila Huasong 7 koji će se u prodaji pojaviti do kraja ovog meseca.

 (Dalje)

* Volvo FH sa I-Shift menjačem protiv Koenigsegga One:1, u filmu se pojavljuje Tiff NeedellVolkswagen će na SEMA sajmu u Las Vegasu izložiti i modifikovanu "Bubu" koja je nastala kao rezultat saradnje Tanner Foust Racinga i tjunerske kuće RAUH-Welt Begriff.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, kompanije Krajsler, Nisan i Honda zabeležile su prošlog meseca rast prodaje automobila u SAD, zahvaljujući sniženju cena benzina i jačanju ekonomije, koje je doprinelo rastu potražnje pikap kamioneta i terenaca.

 (Dalje)

Ovde prvo podsećanje da je Citroen svoj novi urbani crossover C4 Cactus promovisao u martu ove godine na sajmu u Ženevi, kada je ovaj automobil privukao pažnju i jedinstvenim "Air Bump" zaštitnim panelima na bokovima (za sprečavanje manjih udubljenja i ogrebotina).

 (Dalje)

Američki GT Haus se pobrinuo za doterivanje Mercedesa ML63 AMG i rezultat možete videti na priloženim slikama.

 (Dalje)

Pojavio se još jedan u nizu modifikovanih BMW-a M3 Sedan (F80) - Austin Yellow BMW M3 project.

 (Dalje)

Silvermine 11SR

4 Nov 2014 - 09:00 Noviteti Link

Silvermine 11SR je novi roadster koji će se od početka sledeće godine praviti u Holandiji, mada u veoma ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Novac može kupiti skoro sve, a ušetati u salon egzotičnog proizvođača automobila i naručiti neki od njihovih modela zasigurno ne bi trebalo predstavljati problem čoveku s dovoljno sredstava na računu u banci, je li tako? Ne baš sasvim i ne kada je u pitanju Ferrari.

 (Dalje)

BMW će nove X5 M i X6 M modele zvanično predstaviti na predstojećem sajmu automobila u Los Anđelesu, a dok se to ne desi, evo i jednog rendera koji pokazuje kako bi mogao da izgleda X6 M u kabriolet izdanju.

 (Dalje)

SEMA sajam će biti i mesto prezentacije još jednog modifikovanog Lamborghinija Huracan.

 (Dalje)


 (Dalje)

Chevrolet i motokros vozač Ricky Carmichael su ostvarili saradnju na kreaciji specijalnog primerka Chevrolet Colarada i tako je nastao Colorado Performance concept koji će premijeru imati na 2014 SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

Želja Bernija Ecclestonea, jedna od njegovih naročito glupih zamisli, bila je da završnicu sezone učini neizvesnijom, pa je za tu priliku smislio uvođenje dvostrukih bodova na finalnoj trci. Mada su timovi, u načelu, bili za taj predlog, sada se čini da su i najzagriženiji fanovi ideje o duplim bodovima napokon shvatili o kakvoj se notornoj gluposti radi.

 (Dalje)