home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Čuvena rečenica koju je Bata Stojković izgovorio u filmu "Balkanski špijun", najzad je dobila povod da se pojavi i u naslovu jedne vesti!

 (Dalje)Lexusov sportski coupe sa V8 motorom sa 477KS, predstavljen početkom godine, nakon japanskog i američkog stiže i na evropsko tržište. U Nemačkoj košta 74.900 evra.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Ford Mustang GT

29 Nov 2014 - 16:21 Video Link


Po poslednjim vestima iz britanskih izvora Mazda navodno ipak nije odustala od razvoja novog RX modela.

 (Dalje)

Obuzdati mlade i neiskusne vozače, obeležiti njihova vozila i postepeno ih uvoditi u „redovan saobraćaj” – cilj radne grupe koja hitno menja zakonska rešenja

Za one koji voze bez dozvole kazna bi trebalo da bude – zabrana tri godine upravljanja vozilom i velika novčana kazna, a po svemu sudeći rigoroznom kaznom biće obuhvaćeni i oni koji su im dali automobil i omogućili im da voze bez položenog ispita. Moguće je da se i propiše obavezna zatvorska kazna od tri do 12 meseci.

 (Dalje)

Delovi naše planete koji su pokriveni snegom već sada pružaju dosta mogućnosti za igranje dece ali i likova sa TV-a koji još uvek nisu odrasli.

 (Dalje)

Red Bullova juniorska ekipa Toro Rosso sledeće sezone imaće zaista hrabru vozačku posadu. Uz 17-godišnjeg Maxa Verstappena boje Toro Rossa će u 2015. braniti sin višestrukog prvaka sveta u reliju, Carlosa Sainza.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, Britanka Suzi Volf će sledeće sezone u dve trke Formule 1 biti zvanični test vozač ekipe Vilijamsa.

 (Dalje)

Francuski Auto Plus je objavio nove rendere buduće Renaultove Lagune koja će se po ranijim najavama u prodaji pojaviti u oktobru 2015. godine.

 (Dalje)

Zahvaljujući pravoj poplavi snimaka sa instrument tabli auotmobila u Rusiji formiralo se vrlo loše mišljenje o vozačima iz ove zemlje. Ali evo jednog primera da i kod njih ima onih koji brinu za pešake.

 (Dalje)

Još ranije se pojavila informacija da će General Motors i američkim kupcima od modelske godine 2016 ponuditi kabriolet Cascada koji se u Evropi prodaje kao Opel i Vauxhall.

 (Dalje)

Na sajmu tjunera u Esenu je i Larte Design koji posetiocima između ostalog pokazuje i modifikovani Range Rover Sport.

 (Dalje)

JAC Refine A6

29 Nov 2014 - 08:00 Top secret Link

Na poslednjem sajmu automobila u Pekingu (u aprilu ove godine) se pojavio i JAC Refine A6 u koncept izdanju koji najavljuje i serijski model, čiji početak prodaje u Kini se očekuje u prvoj polovini sledeće godine. Jedan primerak te serijske verzije je sada snimljen negde u Kini, i to bez maske.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 65 66  Sledeći»