home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

SKT Road Kart

29 Nov 2014 - 07:30 Noviteti Link

Prva ideja je nastala još pre pet godina, ali sada je Road Kart konačno završen.

 (Dalje)Audi je u proteklom periodu predstavio tri konceptna TT modela, i to TT offroad, TT Shooting Brake i Allroad Sportback, a izgleda da TT offroad ima najveće šanse za proizvodnju. To je potvrdio Audijev šef istraživanja i razvoja Ulrich Hackenberg.

 (Dalje)

Top Gear UK navodi da su dobili informaciju od jednog Renault insajdera da bi buduće RS modele mogla odlikovati hibridna konfiguracija.

 (Dalje)

Renault je saopštio da je u fabrici u Valjadolidu u Španiji proizveden jubilarni, 300.000-ti primerak njihovog manjeg crossovera Captur.

 (Dalje)Dok još uvek čekamo da Honda i zvanično promoviše definitivni, serijski primerak novog NSX-a, ova japanska kompanija je saopštila da je novi NSX već rasprodat na tržištu Velike Britanije.

 (Dalje)

Predsednik Moto saveza Srbije Božidar Mihajlović rekao je da će naša država uskoro izgraditi stazu za moto trke koja će moći da organizuje svetski i evropski šampionat. Trenutni kandidati za njenu lokaciju su opštine Bela Crkva i Loznica, dok se čeka ponuda Beograda.

 (Dalje)

BMW je svoju Seriju 2 Active Tourer zvanično predstavio u martu ove godine na sajmu automobila u Ženevi, zatim je ovaj model dobio proširenu ponudu pogonskih agregata, a sada i verzije sa xDrive pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Parkiranje automobila svakako može da predstavlja zastrašujuće iskustvo, a to je svakako bio slučaj sa fudbalerima Arsenala Dani Velbekom, Aron Remzijem i Santi Kazorlom, sa kojima je Sitroen odlučio da se našali u novom videu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 64 65 66  Sledeći»