home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

„Moć faktora X“

Fiat je odabrao poznatog mađioničara Stivena Frejna, poznatijeg po umetničkom imenu Dajnamo (Dynamo), da nastupa zajedno sa modelom 500X u fazi pre njegovog lansiranja na tržište. Ovaj umetnik i novi krosover pojaviće se u neverovatnom 3D spotu koji će biti dostupan pomoću posebnog uređaja „Oculus Rift“ posetiocima 676 događaja koji će se održati širom Evrope pre nego što se 500X pojavi u salonima sledećeg februara.

 (Dalje)"Tojota" je najavila opoziv još 57.000 vozila širom sveta radi zamene potencijalno opasnih vazdušnih jastuka, koje je proizvela japanska kompanija "Takata".

 (Dalje)

Nakon što smo nedavno saznali da bi naslednik modela 159 na tržište napokon trebalo da stigne sredinom sledeće godine, šefovi Alfa Romea su u svojim poslednjim intervjuima potvrdili dolazak ukupno osam noviteta do 2018.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, britanski Daily Mail objavo je imovinske karte voditelja popularnog automobilskog šou programa, a nas je najviše interesovalo koji automobili se nalaze u garažama Klarksona i ekipe.

 (Dalje)

Uvoznik Volkswagena za Srbiju je na svom sajtu (www.volkswagen.rs) objavio cene za novu generaciju Passata (B8) za naše tržište.

 (Dalje)

Cena benzina i dalje pada

27 Nov 2014 - 13:39 Vesti Link

Od septembra prošle godine gorivo „BMB 95“ sniženo oko osam dinara po litru. Dizel u istom periodu poskupeo za dinar. Brže cene dižemo nego što spuštamo

Vesti sa svetskih berzi na kojima se trguje sirovom naftom najzad su počele da dopiru i do novčanika srpskih vozača. Posle pojeftinjenja za vikend od dinar do dva i po dinara za litar benzina, u sredu je trend nastavljen pa je benzin „BMB 95“ mogao da se pazari i za 145,40 dinara za litar.

 (Dalje)

Prema poslednjim vestima, Mercedes će na sledećem ženevskom auto salonu, dakle u martu sledeće godine predstaviti novu Pullman verziju S klase.

 (Dalje)

Vernje odlazi iz Toro Rosa

27 Nov 2014 - 12:33 Sport Link

Žan Erik Vernje potvrdio je ono o čemu se šuškalo prethodnih nedelja, a to je da će otići iz Toro Rosa.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, kompanija Ikarbus prodala je prvi "mercedesov" autobus požarevačkoj kompaniji Ariva litas.

 (Dalje)

Iz Alijanse Renault-Nissan je objavljeno da su do sada prodali 200.000 električnih vozila, što je 58 posto svih zero-emission automobila.

 (Dalje)

Peugeot 308 SW je izabran za "Taxi godine 2014.-2015." od strane francuskog magazina L’Officiel du Taxi.

 (Dalje)

Vlasnik Forda iz video priloga sa sigurnošću će moći da utvrdi da nije pronašao automobil tamo gde ga je ostavio, a poseta automehaničaru bi mogla da mu pomogne da ne posumnja u svoj razum.

 (Dalje)

Kada pitate "Koji automobil biste kupili da imate para?", 9 od 10 bi odgovilo Ferrari...

Nasleđe, ime, performanse, zvuk i sve ostalo što dolazi sa Ferrarijem parkiranim u vašoj garaži je nemoguće za odoleti.

 (Dalje)

Iako se možda čini da najbrži karavan na svetu privlači sve manje pažnje, izgleda da, ipak, nije tako.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 64 65 66  Sledeći»