home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: 2015 Alfa Romeo 4C

26 Nov 2014 - 02:08 Video Link
Najpoznatiji „tajni“ agent na svetu Džejms Bond se izgleda definitivno oprostio od „aston martina“ – naredne godine će ulicama Rima jurcati u „fijatu 500“!

 (Dalje)

Volkswagen je i zvanično isporučio prvi primerak nove generacije Passata (B8), i to njegovom novom vlasniku u Wolfsburgu u Nemačkoj.

 (Dalje)

Jaguar je odustao od proizvodnje plug-in hibridnog sportiste koji je najavljivala studija C-X75 pre četiri godine. To što je digao ruke od njega ne znači da je Jaguar u potpunosti odbacio tehnologiju koja je za njega razvijana. Za nju je rečeno da će zaživeti u nekim od modela koji dolaze u budućnosti. Takav model bi mogao da bude blizu jer je Jaguar ove jeseni zaštitio naziv “EV-Type” koji sugeriše da je na pomolu novi primerak Jaguara za čije pokretanje neće biti zaduženi klasični pogonski agregati.

 (Dalje)

Audi je u poslednjih par godina predstavio par Quattro koncept modela koji su izazvali veliku pažnju ljubitelja automobila, Quattro 2010. i Sport Quattro 2013, ali od tada o ovom projektu nije bilo puno reči, pogotovo ne iz zvaničnih izvora.

 (Dalje)

Na današnji dan, pre 13 godina, britanski reli vizač Richard Burns osvojio je svoju prvu, i nažalost jedinu, titulu svetskog prvaka, sa jednom pobedom na reliju na Novom Zelandu. Na poslednjem reliju sezone 2001. Burns je, na domaćem terenu u Velikoj Britaniji, osvojio treće mesto.

 (Dalje)Ako ste vlasnik jednog od Peugeot skutera, zima je idealno vreme da proverite svoj skuter i sačuvate ga na sigurnom, kako bi sa prvim sunčanim danima vaš moped bio spreman za uživanje u vožnji.

 (Dalje)

Goodyear počinje da testira AMT tehnologiju u praksi 

Veliki korak napred u smeru buduće mobilnosti napravio je Goodyear koji je svoju inovaciju Air Maintenance Technology (AMT) za privredna vozila počeo da testira i u praksi. Tehnologiju koja održava odgovarajući pritisak u pneumaticima i time omogućava bolje iskorišćenje goriva i veći broj pređenih kilometara počeli su da koriste prevoznici u severnoameričkim voznim parkovima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 64 65 66  Sledeći»