home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Kako prenosi B92, BMW je razvio sistem “Light and Charge” koji se sastoji od specijalno dizajniranih stubova ulične rasvete sa integrisanim punjačima baterija električnih vozila.

 (Dalje)

Još jedna u nizu nagrada koje je osvojio električni BMW i3 je Green Car Award 2015 koja je uručena na Sajmu automobila u Los Anđelesu od strane Green Car Journala, časopisa koji se specijalizovao za promociju alternativnih izvora energije u automobilskoj industriji. Nagrada Green Car Award dodeljuje se od 2005. godine.

 (Dalje)

Ako je ovakav vid personalizacije automobila po vašem ukusu, Škoda će vam to omogućiti. Za 17 evra kupci nove Fabije mogu na instrument tabli dobiti reprodukciju fotografije po sopstvenom izboru.

 (Dalje)

U javnosti su se pojavile slike iz patentnog ureda koje pokazuju obnovljeni Porsche 911 Turbo.

 (Dalje)

VIDEO: Alfa Romeo 4C

26 Nov 2014 - 10:32 Video Link


Onxy Concept u svojoj paleti ima i tjuning program za Range Rover i Range Rover Sport, pri čemu je ovaj poslednji dobio i dodatak "San Marino" u svom nazivu.

 (Dalje)

Vilner Audi RS6 Avant

26 Nov 2014 - 09:32 Tuning Link

Bugarski dizajn studio Vilner se nakon nedavne obrade Audija R8 pozabavio još jednim Audijevim modelom.

 (Dalje)

Chrysler sve svoje modele polako oprema ZF-ovim osmostepenim automatikom. Chrysler 300 ga ima, isto važi za Dodge Charger i Ram 1500, a ovaj automatik nije zaobišao ni Jeep Grand Cherokee. Isti taj automatik uskoro će se udomaćiti i u Wrangleru, informacije kažu u njegovoj novoj generaciji.

 (Dalje)

Ni tjuner TechArt nije propustio da ponudi program za doterivanje najnovijeg Porscheovog modela, SUV-a Macan.

 (Dalje)

Nakon SAD-a i Evrope, Nissan GT-R modelske godine 2015 je počeo da se prodaje i u Japanu, gde je ovom prilikom predstavljena i nova ograničena serija ovog sportiste.

 (Dalje)


 (Dalje)

Mercedes ima velike planove za Maybach ali tim planovima nisu obuhvaćeni AMG motori.

 (Dalje)

Izvršni potpredsednik Mitsubishi Motors North America Don Swearingen je za američke medije otkrio neke detalje u vezi novih modela za američko tržište.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 64 65 66  Sledeći»