home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu (počinje 4. novembra) će biti izložen 2015 Dodge Challenger 392 Scat Pack Shaker Rapture.

 (Dalje)Na SEMA Sajmu tjunera će biti izložena još dva modifikovana primerka nove generacije Fordovog Mustanga.

 (Dalje)

Exotic Rides je kompanja iz SAD-a (sa Floride) koja najavljuje da će sledeće godine predstaviti svoj sportski automobil nazvan W70.

 (Dalje)

VIDEO: Nova Mazda2

4 Nov 2014 - 03:30 Video Link

 (Dalje)

Kao baza za modifikovani BMW Serije 2 Coupe na slikama je poslužio BMW 228i Coupe, ali odmah treba napomenuti da njegov četvorocilindraš ovom prilikom nije pojačan.

 (Dalje)

Galpin Custom Car Works i Acura Design su za SEMA sajam tjunera u Las Vegasu kreirali modifikovani primerak Acure TLX modelske godine 2015.

 (Dalje)

Listi tjunera koji su već predstavili ili najavili modifikovane verzije novog Ford Mustanga se nedavno pridružio i američki Steeda Autosports.

 (Dalje)

Novi Audi TT Coupe se u Srbiji nudi sa dva motora, i to sa 2.0 TDI dizelašem sa 184KS i 2.0 TFSI benzincem sa 230KS.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, Hjundai i Kia će platiti SAD kaznu od 100 miliona dolara čime će se okončati dvogodišnja istraga precenjene štedljivosti jedne trećine njihovih automobila.

 (Dalje)

Dvostruki šampion Formule 1 Španac Fernardo Alonso sledeće sezone ponovo će voziti u Meklarenu, prenosi BBC.

 (Dalje)

Roewe 950 facelift

3 Nov 2014 - 21:45 Top secret Link

Kineski SAIC Roewe je najavio da će na predstojećem Guangzhou Auto Show-u predstaviti i obnovljenu verziju sedana Roewe 950, koji je promovisan početkom 2012. godine.

 (Dalje)