home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što su to već učinili drugi japanski proizvođači, i Nissan je objavio spisak automobila koje će izložiti na predstojećem sajmu tjunera u Tokiju (Tokyo Auto Salon, od 9. do 11. januara 2015. godine).

 (Dalje)Za 2015. godinu Honda je CR-V unapredila novim dizajnom, snažnijim motorom i novom tehnologijom, kako bi i dalje ostao prilagođen evropskom tržištu.

 (Dalje)

Novo priznanje za Audi

30 Dec 2014 - 08:00 Vesti Link

Audi A3 i S3 u sedan verzijama su dobili pet zvezdica u testu koji je sprovela američka Nacionalna administracija za bezbednost u saobraćaju. A3 je rezultat dodao i nagradi „Top Safety Pick+“ Instituta za osiguranje za bezbednost u saobraćaju, i jedini je evropski model kojem je pošlo za rukom da ostvari dvostruko priznanje.

 (Dalje)

Snimljen Brilliance V3

30 Dec 2014 - 07:30 Top secret Link

Kineski Brilliance već neko vreme najavljue novi kompaktni SUV model V3 koji bi konačno i zvanično trebalo da se pojavi u prodaji u prvom kvartalu sledeće godine.

 (Dalje)

Emisija SAT: Test BMW X4

30 Dec 2014 - 06:57 Video Link

Malo sa modernog SUV-a, malo sa kupea, zatim malo smanjivanja... Tako bi mogla da glasi formula na kojoj je nastao BMW X4. Dolazi i kao svojevrsni mlađi brat modela X6, pa se zato se vozi sa visine, međutim vozač više ima utisak da se nalazi u niskom, gotovo sportskom automobilu.

 (Dalje)

I dok sa jedne strane slušamo vesti o tome kako je automobilska industrija u problemu i krizi sa druge strane proizvođači se stalno "gađaju" visokim ciframa kada su u pitanju njihove godišnje prodaje.

 (Dalje)

Goodwood Festival of Speed se smatra nezvaničnim britanskim automobilskim salonom, ali to je tako jer je onaj pravi ugašen još 2008.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, automobilski koncert Dženeral motors ne planira da zatvori proizvodnju u Sankt Peterburgu, uprkos sniženju obima proizvodnje, poručuju zvaničnici.

 (Dalje)

Auto moto savez Srbije i AMS Osiguranje postali su jedan od pokrovitelja našeg automobiliste Dušana Borkovića u njegovoj drugoj WTCC sezoni.

 (Dalje)

Mazda je saopštila da je u svojoj novoj fabrici u Meksiku već proizvela 100.000 automobila, a čast da ponese broj 100.000 je pripala novoj Mazdi2.

 (Dalje)

Mada je još ranije najavljeno da će Lexus sledećeg meseca na sajmu automobila u Detroitu prdestaviti svoj novi F model (po svemu sudeći GS F sedan), to izgleda ipak neće biti i jedini novitet na toj izložbi.

 (Dalje)

VIDEO: Nissan GT-R drift

29 Dec 2014 - 23:13 Video Link


Porsche će sledeće godine promovisati restilizovanu verziju svog najpoznatijeg modela 911, a na ovom nezvaničnom renderu je prikazano šta možemo očekivati od ovog blagog vizuelnog doterivanja.

 (Dalje)

Emisija SAT: Novi Audi TT

29 Dec 2014 - 21:48 Video Link

Treća generacija modela Audi TT atraktivnim dizajnom, snažnim motorom, efikasnim 4x4 sistemom i stabilnošću u krivinama stavila do znanja da je reč o pravom sportskom modelu koji u najsnažnijoj verziji drsko izaziva i rivale sa više trkačkog pedigrea.

 (Dalje)

Kako se troši novac prikupljen porezima, pokazuje i dokument o nabavci 18 luksuznih automobila vlade Gabona. Naime, nakon što je na čelo Gaboina stigao novi predsednik Ali Bongo u 2010. godini, vlada Gabona naručila je 18 automobila na kojima bi pozavideli i pojedini vlasnici najvećih kompanija sa zapada.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 69 70 71  Sledeći»