home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Al-Ain Class Motors auto kuća iz Dubaija prikazala je Mercedes-AMG GT S obojen metalik plavom bojom.

 (Dalje)Kao rezultat havarija izazvanih defektom u kontakt bravi automobila američkog “Dženeral motorsa” poginulo je 77 ljudi, pokazali su podaci objavljeni na sajtu fonda kompanije za isplatu kompenzacije nastradilama.

 (Dalje)

* Vozač je Juha Kankkunen, traktor je Valtra T234, dok postignuta brzina iznosi 130.165 km/h

 (Dalje)

Najavljivan proteklih nedelju dana brojnim teaser slikama, Citroen Aircross concept je sada i zvanično pred nama (s tim što ovde treba napomenuti da će šira javnost moći da ga upozna na predstojećem sajmu automobila u Šangaju).

 (Dalje)

Uz pomoć na putu, servisno vozilo dolazi i tamo gde vlasnik poželi

Zahvaljujući posebnoj službi u Auto kući Kole iz Zemuna, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep i Abarth, vlasnici automobila više ne moraju dovoziti vozilo na redovan servis, jer se on može obaviti i na parkingu ispred stana, kuće ili kancelarije. Ova auto kuća, naime, nudi uslugu mobilnog servisa, čime štedi dragoceno vreme vlasnika automobila.

 (Dalje)

Novi Opel ADAM ROCKS S

8 Apr 2015 - 12:01 Noviteti Link

Riselshajm. Sve samo ne sladak – potpuno novi Opel ADAM ROCKS S će proslaviti svoju premijeru na Međunarodnom salonu automobila u Amsterdamu (AutoRAI) od 17. do 26. aprila.

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD je za ovogodišnji sajam automobila u Šangaju (za novinare počinje 20. aprila) pripremila dva nova koncept vozila, nazvana Yuan i Song.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, višestruki MotoGP šampion, Valentino Rosi, veruje da bi mogao da se takmiči i do četrdesete godine, ukoliko ostane na sadašnjem nivou.

 (Dalje)

Lexus IS 300h Advance

8 Apr 2015 - 09:30 Tuning Link

Na britanskom tržištu se kupcima nudi i Lexus IS 300h Advance koji se u gami smestio iznad verzije Luxury, a ispod Lexusa IS F Sport.

 (Dalje)

Prema pisanju američkog magazina Car and Driver, izvršni direktor Aston Martina, Andy Palmer, rekao je da se britanska kompanija intenzivno priprema za proizvodnju Aston Martina koji će pokretati elektro-motor sa 1000KS.

 (Dalje)

Hennessey Performance najavljuje svoj budući tjuining program za Cadillacov sedan CTS-V.

 (Dalje)

Kao što je ML nakon fejsflita postao GLE, a naslednik GLK će dobiti oznaku GLC, tako će i veliki Mercedes GL prilikom predstojećeg redizajna promeniti ime u GLS. GLS je inače prethodnih meseci više puta snimljen tokom test vožnji. Naravno, još uvek sa maskom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 67 68 69  Sledeći»