home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Renault-Nissan alijansa i nemački Daimler AG su proširili svoju saradnju i na segment pick-up vozila. Tačnije, budući Mercedesov pick-up model će brojne komponente deliti sa Nissanovim modelom NP300 Navara, pri čemu će naravno dizajn vozila biti različit.

 (Dalje)Nissan X-Trail Hybrid

7 Apr 2015 - 16:30 Noviteti Link

Nissan je u Japanu i zvanično predstavio hibridnu verziju SUV modela X-Trail koji u Zemlji izlazećeg sunca ima i zanimljivu cenu – 2.804.760 jena (21.480 evra).

 (Dalje)

Britanska marka Ultima Sports je za modelsku godinu 2015 pripremila modele Ultima Evolution Coupe i Evolution Convertible.

 (Dalje)

Ne samo da na autoputu više niste bezbedni ni od vozila iz suprotnog smera, već sada morate da pazite i na avione!

 (Dalje)

Javno preduzeće "Nikola Tesla" Banjaluka, koje je nosilac projekta proizvodnje elektromobila u RS, ostalo je dužno više stotina hiljada maraka preduzećima iz RS koja su s njima učestvovala u ovom projektu, potvrdili su iz nekih od tih preduzeća, pišu Nezvisne novine.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, društvenim mrežama počele su da cirkulišu glasine da je Honda odlučila da se Kejsi Stoner ne vrati na stazu, iako je Australijanac navodno hteo.

 (Dalje)

Mitsubishi je premijeru obnovljenog Outlandera održao prošle nedelje na sajmu automobila u Njujorku, a sada su pred nama i fotografije Outlandera facelit za evropsko tržište.

 (Dalje)

Restilizacija "tojote jaris" je dvostruka. Velika je promena u dizajnu i kvalitetu materijala u kabini, dok je na mehaničkom planu suptilna, ali sveobuhvatna, pa automobil deluje sveže, utegnuto i vrlo konkurentno

 (Dalje)

Wald International je još u decembru prošle godine najavio da će u svojoj ponudi imati i kompletan stajling kit za novi Lexusov crossover NX, što se sada i desilo.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Audi Q3

7 Apr 2015 - 09:00 Video Link


Ni na Zapadu nije sve besplatno, pa se mnogi snalaze na, mora se priznati, zaista interesantne načine. Jedan od njih jeste i izvesni Jon iz San Franciska, koji je odlučio da se besplatno vozi, i to na struju! Da, dobro ste pročitali, a „caka“ leži u tome što je Jon vlasnik Toyote Prius druge generacije, koju je nabavio po povoljnoj ceni, budući da su Ni-MH baterije u vozilu već „odradile“ svoj predviđeni ciklus.

 (Dalje)

Mark Templin, izvršni predsednik kompanije Lexus, navodi da postoji mogućnost da kompanija odustane od proizvodnje GX i LX modela.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 67 68 69  Sledeći»