home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sigurno da to što su danas sve pumpe iste kompanije apsolutno indentične štedi vreme u snalaženju ali time se svakako ubija kreativnost inžinjera a putovanje postaje još monotonije.

 (Dalje)

Sadašnji Audi A8 će u penziju u junu 2016. godine, dok bi nova generacija ovog automobila (oznake D5) po sadašnjim najavama trebalo da bude "najlepša luksuzna limuzina" dostupna kupcima.

 (Dalje)

Porotnici suda u američkoj saveznoj državi Džordžija su doneli presudu prema kojoj će Chrysler porodici četvorogodišnjeg dečaka, koji je tragično nastradao vozeći se u automobilu Jeep, platiti odštetu u iznosu od 149 miliona dolara.

 (Dalje)

Do te godine se predviđa usklađivanje i izmena regulativa

Predstavljanje samovozećih mogućnosti vozila definitivno je postala stvar prestiža u autoindustriji. Ovom talasu nije imun ni Hyundai, koji je na sva zvona proširio vest da će njihova tehnologija biti spremna do 2020.

 (Dalje)

Mnogi zameraju Lexusu nedostatak stilskog indetiteta. Kažu da im nedostaje stil po kome će bit prepoznatljivi. Sada, kada se približava 25-to godišnjica marke, Lexus kao da ne želi da igra na kartu konzervativnosti.

 (Dalje)

Nemački vozači ubedljivo su najagresivniji na putevima Evrope, pokazalo je najnovije istraživanje agencije Ipsos. Čak dve trećine Nemaca priznalo je da koristi neprilične gestove i verbalne napade, kako bi uvredili druge vozače.

 (Dalje)

Kako prenosi Politika, od izvoza automobila „legne” 1,3 milijarde dolara godišnje, ali drugoplasirani izvoznik napravi tri puta manji prihod

Izvoz je jedna od retkih svetlih tačaka u ekonomiji Srbije, ali je ostvareni pomak suviše mali da bi preokrenuo sve negativne trendove. Najviše zato što Srbija, osim „Fijata”, koji jedini izvozi više od milijarde evra godišnje, nema drugog velikog izvoznika. Ali i zbog toga što su u grupi od 100 najvećih izvoznika istovremeno i veliki uvoznici, a među njima samo trećina više izvozi nego što uvozi.

 (Dalje)

Na ovom nezvaničnom renderu je ideja novog SUV modela iz Renaulta koji bi raspolagao sa sedam sedišta.

 (Dalje)

* Put je vodio od San Franciska do Njujorka (3.400 milja – 5.472 km), a kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženim video prilozima

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 67 68 69  Sledeći»