home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Iz Volkswagena stižu najave da bi u njihovoj ponudi mogao da se nađe i novi Camper van, ali bi to moglo da se desi u verziji sa elektropogonom.

 (Dalje)

Toyota je kratkim saopštenjem nedavno najavila da će na ovogodišnjem sajmu automobila u Njujorku javnosti predstaviti i hibridnu verziju svog SUV modela RAV4. To se danas i desilo, ali je takođe istovremeno promovisan i restilizovani RAV4.

 (Dalje)

Citroen je sa jednom teaser slikom i veoma šturim press saopštenjem najavio da će sledeće nedelje predstaviti svoj novi koncept automobil.

 (Dalje)

Mitsubishi je na prošlogodišnjem sajmu automobila u Parizu predstavio Outlander PHEV Concept-S koji se u odnosu na standardni Outlander razlikovao po izmenjenom stajlingu eksterijera i enterijera. Već tada se pretpostavljalo da taj Outlander PHEV Concept-S najavljuje i redizajn za standardni Outlander, što ove zvanične slike 2016 Outlandera i potvrđuju.

 (Dalje)

Tjuner Pogea Racing je završio sa doterivanjem malog Abartha 500 i rezulat njihovog rada je sada pred nama.

 (Dalje)

Podsećanja radi, nova generacija Maxime se prvo pojavila u Nissanovoj "With Dad" reklami za ovogodišnji Super Bowl, a zatim je japanski proizvođač objavio i prve dve zvanične slike ovog modela.

 (Dalje)

Kako je bilo i najavljeno, danas je na Salonu automobila u Njuorku saopšteno ko je pobednik u izboru za Svetski automobil godine 2015 (World Car of the Year 2015).

 (Dalje)

I Ssanygong je na sajam automobila u Seulu dovezao svetsku premijeru, i to u vidu XAV concepta ("eXciting Authentic suV).

 (Dalje)

#BMW Stories

2 Apr 2015 - 15:25 Vesti Link

Postoje milioni BMW priča. Koja je tvoja?

Beograd, 02.04.2015. – BMW Srbija je u sklopu globalne BMW kampanje pokrenuo nagradni konkurs pod nazivom „#BMW Stories“ kojim se pozivaju svi ljubitelji ovog automobilskog brenda da od 01. aprila do 31. decembra 2015. godine ispričaju svoju BMW priču putem društvenih mreža i na taj način podele svoju strast koju gaje prema BMW automobilima.

 (Dalje)


Popust i pogodnosti uz kasko osiguranje

AXA osiguranje, deo AXA Grupe, globalnog lidera u osiguranju, uvelo je popust 20 odsto na premiju kasko osiguranja za nove automobile i vozila starosti do godinu dana. Vlasnici svih modela automobila na našem tržištu, mogu da zaključe kasko osiguranje sa popustom sve do 1. juna.

 (Dalje)

U Južnoj Koreji je nedavno snimljen test primerak Hyundaija Veloster koji ima centralno postavljeni motor, a sada je na sajmu automobila u Seulu predstavljen i RM15 concept, napravljen na bazi Velostera i takođe sa centalno postavljenim motorom.        

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69  Sledeći»