home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Među brojnim oglasima na sajtu Mobile.de se nalazi i jedan u kome se nudi BMW Serije 3 (E30), ali u koji je ugrađen V8 motor.

 (Dalje)KTM X-Bow GT4 Coupe

3 Apr 2015 - 19:40 Sport Link

Još ranije je najavljeno da će austrijski KTM Sportcar GmbH proširiti svoju ponudu novim GT4 trkačkim automobilom koji će se bazirati na modelu X-Bow i koji će biti razvijen u saradnji sa firmom Reiter Engineering GmbH & Co KG. Nakon više taser crteža i teaser slika, sada su konačno pred nama i prve fotografije gotovog automobila pa tajni više nema.

 (Dalje) (Dalje)

Maybach 57S Coupe je oživljen od strane austrijske kompanije DC Dream Cars pri čemu je ova kuća ponudila dve jedinice na prodaju.

 (Dalje)

Ako je suditi po šuškanjima koja dolaze iz Mercedesa, izgleda da je ovaj brend osmislio za sada još nepotvrđenu strategiju kako da zauzme vrh lestvice premium modela, i to od 2020. godine i da sa prvog mesta zbaci svog konkurenta BMW.

 (Dalje)

Ostalo nam je još manje od tri meseca čekanja do zvanične prezentacije novog Alfinog sedana.

 (Dalje)

Na eBayu se pojavio i oglas u kome vlasnik nudi 1993 Mercedes 190E iz poslednje godine proizvodnje za tržište SAD-a.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, Direkcija za imovinu Srbije oglasila je danas u štampi prodaju 476 vozila u vlasništvu države, koja će po drugi put biti ponuđena na licitaciji 9. aprila.

 (Dalje)

Kako prenosi Mojauto, Fijat-Krajsler grupacija je saopštila da je novi šef dizajna Ralf Žil koji će zameniti dugogodišnjeg italijanskog dizajnera Lorenca Ramaćotija koji je tokom karijere radio za Alfa Romeo, Ferari i Maserati.

 (Dalje)

Toyota Srbija objavljuje produžetak važenja sajamske ponude. Svi posebni uslovi za kupovinu koji su važili za vreme 52. Međunarodnog salona automobila, važe i do kraja meseca aprila.

 (Dalje)

Potpisivanjem ugovora sa auto kućom „Raavex Group“ iz Niša, kompanija Great Wall proširila je dilersku mrežu na teritoriju cele Srbije.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, odgovornost za udes Carrere GT, u kome je 30. novembra 2013. poginuo glumac Pol Voker, snosi Rodžer Rodas koji je kobnog dana upravljao automobilom i tom prilikom i sam smrtno stradao, saopštio je Porsche.

 (Dalje)

Dugo očekivani film "PAKLENE ULICE 7" konačno je stigao na repertoare naših bioskopa i već na premijernom prikazivanju izazvao veliko interesovanje i oduševljenje gledalaca i filmskih kritičara. Povodom prvog vikenda prikazivanja ovog filma, bioskop Cineplexx će ispred UŠĆE Shopping Centra subotnje popodne posvetiti svim ljubiteljima unikatnih i brzih automobila.

 (Dalje)