home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes C160

5 Apr 2015 - 08:20 Noviteti Link

Mercedes-Benz je objavio da krajem naredne nedelje počinje prodaja modela C160, a uz novu oznaku stiže najslabiji benzinski motor u ponudi za aktuelnu C Klasu serije W205.

 (Dalje)U direktnom obračunu voza i jednog superautomobila sigurno je da će automobil biti brži ali kada je odmeravanje fizičke snage u pitanju, tu se nijedan ne može meriti sa snagom voza. To je na svojoj koži osetio jedan trkač.

 (Dalje)Volvo objavljuje da su zadovoljni prodajom u prvom kvartalu ove godine, iako nema značajnijeg pomaka od broja prodatih vozila u istom periodu 2014. Najviše su ponosni na broj poručenih modela XC90.

 (Dalje)

New Davis Motorcar kompanija objavila je teaser – render svog Divan II trotočkaša.

 (Dalje)

Kako piše Sport klub, izgleda da će treća biti sreća za Danija Pedrosu, pošto je operacija podlaktice španskog vozača bila duga i naporna, ali uspešna.

 (Dalje)

Lepotica i zver

Opelova Insignia trenutno je jedan od najlepših automobila u segmentu. Posle redizajna postala je još atraktivnija, a OPC Line dopuna svakako doprinosi poboljšanju sportskog imidža

 (Dalje)

Citroen je pre nekoliko dana sa jednom teaser slikom i veoma šturim press saopštenjem najavio da će sledeće nedelje predstaviti svoj novi koncept automobil.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, američki proizvođač luksuznih električnih automobila isporučio je u prvom kvartalu 2015. godine 10.030 primeraka modela Tesla S, što je novi rekord i za 55% bolji prodajni rezultat u poređenju sa istim periodom 2014.

 (Dalje)

Berni Ekleston je ne baš tim rečima, ali preneseno izjavio da ga je baš briga za evropske trke i sasvim logično, krenula je lavina pobuna iz F1 karavana.

 (Dalje)

Ukoliko ste fan čuvenog filmskog serijala o brzim kolima a pritom volite da igrate video-igrice koje su simulacija vožnje onda je ova stvara kao stvorena za vas.

 (Dalje)

Prvi čovek Aston Martina Andy Palmer je nagovestio da bi ova kompanija mogla da ponudi i električno vozilo koji bi se baziralo na njihovom modelu Rapide.

 (Dalje)

VIDEO: Toyota Mirai

4 Apr 2015 - 11:00 Video Link


Audi je novi R8 zvanično predstavio početkom marta ove godine na sajmu automobila u Ženevi, i to prvo u Coupe izdanju.

 (Dalje)