home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mnogi zameraju Lexusu nedostatak stilskog indetiteta. Kažu da im nedostaje stil po kome će bit prepoznatljivi. Sada, kada se približava 25-to godišnjica marke, Lexus kao da ne želi da igra na kartu konzervativnosti.

Šef evropske divizije Lexusa Alain Uyttenhoven misli da je ovo „kraj puberteta“ i oličenje trenutne vizije japanske marke je jedan patuljak, više hrabar nego lep, LF-SA koncept kojim smo se oduševili u Ženevi.

Uyttenhoven dodaje da Lexus kao izazivač mora da se razlikuje od drugih kako bi se izdvojili iz gomile i da to zahteva hrabrost. Samouvereno je dodao da će Lexus nastaviti svoj individualni put.

Alain Uyttenhoven je pecnuo rivale i rekao da je nekim proizvođačima bitnije da ne razočaraju veliku grupu ljudi umesto da očaraju odabranu. U Lexusu ne misle tako i tvrde da je to njihova prednost.

Izvor: Vrelegume.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Lexusčitanja : 717Komentari

Gotivan im je ovaj novi dizan.
Ovaj malisa i onaj novi SUV mi se svidjaju. Dobar im je i onaj kupe , sto su ga testirali sa BMW M4, ne znam oznake Lexusove, niti se trudim da ih pamtim. :)

Autor MB 05 Apr 2015, 21:29

Aleluja...

Autor Eki 05 Apr 2015, 22:06

Sta je konzervativno u zadnje dve generacije?
Da porade na:

Enterijeri. Da se makar nesto slaze sa necim drugim.
Radio, onaj mis da bace u kantu.
Da mogu da se zavale/usprave zadnja sedista.

Autor Fordovac 06 Apr 2015, 00:32

Volim Lexus. Ta kompanija od svog nastanka pa do danas povlači manje-više samo dobre poteze. Još samo malo oznake da dovedu u red. :)

Autor MV 06 Apr 2015, 11:50