home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Kineski Wanxiang (novi vlasnik Fiskera) pokušava da vrati model Karma u proizvodnju što je pre moguće. Još ranije je takođe saopšteno da će se proizvodnja obnovljene verzije od leta sledeće godine odvijati u proizvodnom postrojenju Moreno Valley u Kaliforniji gde će u proizvodnji biti zaposleno oko 150 radnika.

 (Dalje)

Kako prenosi Mojauto, jedna benzinska stanica u Kijevu u Ukrajini je odlučila da privuče mušterije neobičnom akcijom tokom koje svako ko dođe u bikiniju da toči benzin - ne mora da plati za gorivo!

 (Dalje)

MINI Cooper JERMYN

1 Okt 2015 - 03:06 Noviteti Link

MINI je samo za japansko tržište pripremio specijalnu verziju Cooper JERMYN, za koji se u kratkoj vesti kaže da će biti dostupan u ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Hyundai i ARK Performance su sa jednim teaser crtežom za ovogodišnji SEMA sajam tjunera u Las Vegasu najavili modifikovani Hyundai Genesis Coupe.

 (Dalje)

Kako piše Blic, nepoznati učenik iz Simferopolja, koji se jednog jutra dosađivao čekajući prevoz na autobuskoj stanici imao je neverovanu sreću. On bi sigurno poginuo da je samo nekoliko sekundi duže ostao na istom mestu.

 (Dalje)


Igleda bizarno ali je očigledno svrsishodno

Postoji više metoda koje možete koristiti za guranje automobila kada se pokvari i stane, ali ovaj je zasigurno jedan od neobičnijih.

 (Dalje)

Budući da potpuno novog modela još nema na vidiku, Mitsubishi je za modelsku godinu 2016 na američkom tržištu ponovo restilizovao aktuelnu generaciju Lancera koji se inače pojavio još 2007. godine.

 (Dalje)

Zaljubljenici u automobile nikad ne žele da priznaju da njihov ljubimac troši previše, da je registracije preskupa, da nije udoban za čitavu porodicu, da su troškovi održavanja preveliki i da je nepregledan za vožnju. Evo još par stvari u ko ubedili sebe.

 (Dalje)

Kako piše Sport klub, kao što se i nagađalo, Romejn Grožan će sledeće sezone voziti za novoformirani tim američkog magnata Džina Hasa.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, skandal sa Folksvagenom, zbog lažiranja podataka o izduvnim gasovima, neće imati uticaj na srpsko tržište, jer je u pitanju veoma mali broj tih vozila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 77 78 79