home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Fokus, što se VW-ove dizel afere tiče, do sada je bio na pravnom i finansijskom aspektu. Regionalni šef (Amerika), Majkl Horn, bio je pozvan da pred kongresom objasni o čemu se radi. Kompanija se, kao što je poznato, suočava sa kaznama koje će dostići više milijardi dolara. Po najnovijoj studiji, fokus bi mogao da se premesti na još osetljiviji domen, a on se dotiče ljudskog zdravlja i života.

 (Dalje)Aston Martin, navodno, pregovara sa timom Force India i nakon više od pola veka ponovo bi mogao u najbrži cirkus.

 (Dalje)

Finalni vikend šampionata Srbije na kružnim stazama koji se održava na Beranovcu kod Kraljeva obeležili su vrhunski dueli u klasama mali N i Hibrid, dok je treću diviziju koju su sačinjavale tri klase, krasio restart. Tokom kvalifikacionih treninga po klasama Darko Božilović je postavio novi rekord staze u SP klasi u vremenu 2:04.184.

 (Dalje)

Pojavom Giulije, Alfa Romeo je poslednjih meseci privukao ogromnu pažnju javnosti, ali to je tek početak. Sledi serija novih modela (nekoliko SUV-ova, naslednik Giuliette, veći sedan, novi Coupe i Spider), a ostaje pitanje šta bi još moglo da se nađe u njihovoj budućoj gami. Možda ekskluzivni sportski model poput nekadašnjeg 8C Competizionea?

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da Toyota planira da za modelsku godinu 2017 obavi redizajn na sportskom coupeu GT86. Sada je glavni inženjer za GT86 Tetsuya Tada otkrio i par novih detalja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 72 73 74