home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Poznati hrvatski inovator i preduzetnik otkriva što nas očekuje u bliskoj budućnosti. Mate Rimac koji je sve samo ne prosek hrvatskog preduzetnika, a čije ime je već duže vreme poznato širom sveta zbog Concept One superautomobila i svih jedinstvenih inovacija koje su u njega ugrađene, održao je vrlo originalno keynote izlaganje sa svojom vizijom budućnosti prevoza na ovogodišnjem IT Biz Crunch Forumu koji se održao u okviru ICT Gold Award konferencije u organizaciji medijske kuće Vidi.

 (Dalje)Ljudi iz kompanije Analog Motorcycles su poznati po tome što mašinu osrednjeg izgleda mogu da pretvore u pravu lepoticu, za kojom će se mnogi okretati.

 (Dalje)

„Ford” se potrudio da na novom „fokusu” pojača efekat fejsliftinga, odnosno da sa manjim optičkim izmenama na dizajnu učini da automobil izgleda potpuno drugačije. Gledano sa prednje strane, „fokus” je dobio novu šestougaonu masku hladnjaka (sada zajedničku za sve „Fordove” modele) koja dosta podseća na rešenje sa „Aston Martina”.

 (Dalje)

TOM’S Lexus GS F

30 Nov 2015 - 08:00 Tuning Link

Japanski TOM'S je sa nekoliko slika najavio doterani Lexus GS F, koga će predstaviti početkom sledeće godine.

 (Dalje)

Automobil - helikopter bi se mogao nazvati ovaj koncept, koji je predstavljen pre dve godine, jer je sličnosti isuviše. Kreatori su tada poručili da nikada neće ući u proizvodnju, sada već... Nešto se kuva.

 (Dalje)

WTCC: Katar

30 Nov 2015 - 06:58 Sport Link

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Trkom Katara završena je sezona Svetskog Šampionata Turističkih Automobila (WTCC).

 (Dalje)

Ferrari je nedavno objavio da je rasprodao svih 799 planiranih primeraka modela F12tdf (Tour de France), koji je inače imao cenu od 310.000 evra (i to bez poreza).

 (Dalje)

Svetska automobilistička asocijacija, popularna FIA, koja okuplja 111 autoklubova širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, napravila je zanimljiv film u kojem korisnicima objašnjava koje sve podatke o njima otkriva automobil povezan na Internet.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, proizvođači motora za bolide Formule jedan održali su svoj prvi sastanak da bi razgovarali o smanjivanju troškova timova, da bi tako odbili pretnju uprave takmičenja da će uvesti nezavisno proizvedene i jeftine mašine. Vladajuće telo Formule jedan, FIA, raspisala je konkurse za proizvodnju i dobavljanje nezavisnih motora, na koje se javilo nekoliko kompanija.

 (Dalje)

Kako bi uštedeo još 1,9 milijardi evra neophodnih zbog Dieselgate skandala, Volkswagen je pripremio i plan koji podrazumeva smanjenje broja verzija i paketa opcija brenda Volkswagen.

 (Dalje)

2016 Audi R18 za WEC

29 Nov 2015 - 19:40 Sport Link

Audi je predstavio svoj novi automobil kojim će se takmičiti u World Endurance Championshipu (WEC).

 (Dalje)

Jedan pas lutalica u Rusiji nije hteo da se skloni sa tramvajskih šina već je hodao po njima polako, kao da pokazuje put vozaču koji je poludeo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 72 73 74  Sledeći»