home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

35 godina Juga

27 Nov 2015 - 20:21 Istorija Link

Pre trideset i pet godina, tačnije 28. novembra 1980. godine, proizvedeni su prvi serijski primerci "juga", samo dan pred 29. novembra, veliki državni praznik koji je trebalo da obeleži i početak proizvodnje jednog potpuno novog modela.

 (Dalje)Najveća transformacija Nissan korisničkog servisa u automobilskoj industriji započeta je u Auto kući Kompresor

Beograd, 26. novembara 2015. – Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Nissan predstavila je u svom prodajnom salonu novi korisnički servis, koji će biti jedan od najširih poduhvata takve vrste u kompletnoj auto industriji. Novi Nissan salon u Kompresoru je prvi salon uređen prema New retail concept-u u Srbiji a obnova celokupne Nissan mreže u Srbiji planirana je do kraja 2017. godine i obuhvatiće 2500 objekata.

 (Dalje)

Cene za novi Renault Megane u Francuskoj startuju od 18.200 evra (za TCe benzinac sa 100KS), a za poređenje Peugeot 308 1.2 Pure Tech sa 82KS tamo košta 18.600 evra, dok VW Golf 1.2 TSI sa 85KS ima cenu od 18.650 evra.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, uprava Red Bula potvrdila je da će u najskorijoj budućnosti izdati saopštenje povodom snabdevača motora.

 (Dalje)

Nakon svetske pretpremijere na Sajmu automobila u Istanbulu prošlog maja, Fiat Tipo je predstavljen međunarodnim medijima. Nova kompaktna limuzina prodavaće se u preko četrdeset zemalja širom područja Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Ovaj potpuno novi automobil sa četvoro vrata, od početka koncipiran kao trosegmentna limuzina, predstavlja oličenje koncepta „Rođen kao limuzina“ koji naglašava balansiran, suštinski italijanski dizajn koji garantuje karakter i stil bez žrtvovanja funkcionalnosti.

 (Dalje)

I u Srbiji izuzetno interesovanje za novu verziju Suzukijevog hita – Vitaru S

Uprkos tome što je nova Suzuki Vitara stigla na srpsko tržište proletos, ovaj automobil se, prema rezultatima prodaje novih vozila za 10 meseci 2015. godine, našao u grupi tridesetak najtraženijih modela, dok je u klasi kojoj pripada stigao na četvrto mesto. Sva je prilika da će se uspešno osvajanje tržišta nastaviti, jer su, nedavno prispeli, prvi primerci novog aduta - Vitare S (sport) bukvalno razgrabljeni.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, francuski proizvođači automobila našli su se na vrhu liste evropskih automobilskih kompanija koje emituju najmanje štetnih gasova, saopštila je danas Evropska agencija za zastitu životne sredine.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, kalifornijski proizvođač luksuznih električnih automobila isporučio je zaključno sa oktobrom 36.674 vozila pa je godišnji plan prodaje od 50.000-52.000 doveden u pitanje, piše sajt Hybrid Cars.

 (Dalje)

Fiat Chrysler Automobiles planira nove modele u gami brenda Abarth (bar jedan će se pojaviti već sledeće godine), kao i širenje njegove prodajne mreže.

 (Dalje)

Nakon što je prvi kontigent Kawasakijevog Ninja H2R modela rasprodata, mnogi ljubitelji brzine su ostali razočarani. Njih će obradovati naredna vest.

 (Dalje)

Sem već najavljene nove generacije sedana K7 / Cadenza, Kia Motors ima još jedan novitet iz svoje "K" serije modela, i to redizajnirani K3.

 (Dalje)

Kako pišu Vrele Gume, gospodin Horacio Pagani izložio je u svom starom fabričkom salonu jedan vrlo specijalan automobil, koji je jako vredno istorisko nasleđe za njegovu firmu, ili bolje rečeno “umetnički atelje” u kom se kreiraju i nastaju automobilistički snovi.

 (Dalje)

Poslednje nezvanične vesti kažu da bi Yamahin Sports Ride Concept sa poslednjeg sajma automobila u Tokiju mogao da dobije i serijsku verziju.

 (Dalje)

Članice kabinske posade Etihad ervejza će stilom i glamurom doprineti Etihad ervejz Velikoj nagradi Abu Dabija u Formuli 1 koja će se u nedelju održati na stazi Jas Marina. 

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 72 73 74  Sledeći»