home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iznenađujuće malo toga znamo o živahnoj sceni unikatnih i maloserijskih modela u savremenoj Rusiji, čiji je najnoviji predstavnik prikazan na salonu u Dubaiju.

 (Dalje)Nakon ranijih najava Dacia je lansirala svoj prvi "automatizovani ručni menjač" pod nazivom Easy-R.

 (Dalje)

Iz Mercedesa je stigla najava da će od sledeće godine (za početak samo u Nemačkoj) uvesti produženu desetogodišnju garanciju za određene model iz svoje ponude.

 (Dalje)

Tesla Motors je saopštio da uskoro planira da ponudi novi osnovni primerak svog električnog crossovera Model X, a koji će koštati 74.650 evra. Najopremljenijem primerku P90D uskoro će se naime pridružiti osnovniji 90D i 70D čija cena će biti znatno niža. Kada je osnovni 70D u pitanju on će donositi autonomiju od 354 km, a za dodatnih 3.670 evra i treći red sedišta.

 (Dalje)

Idrijsko preduzeće Hidria prodalo je koparskog proizvođača Tomos preduzetniku Iztoku Piklu, koji je u BiH poznat kao nekadašnji direktor tomislavgradskog Kapisa, i njegovoj firmi MPO Kabel.

 (Dalje)

Šef Mercedes-AMG-a Tobias Moers je u više navrata otklonio mogućost da ovaj Mercedesov performance brend lansira tzv. hyperautomobil, a u svom poslednjem intervjuu je ovakve modele čak nazvao i "lošim poslovnim potezom".

 (Dalje)

Citroenov šef za planiranje Mathieu Bellamy je potvrdio da će ovaj francuski brend nastaviti s razvojem automobila koji će imati neobičan dizajn.

 (Dalje)

Kako piše B92, nemački sajt Mercedes-Benz Passion objavio je podatke o motorizaciji sledeće generacije modela E klase.

 (Dalje)

Kako pišu Vrele Gume, Renault je objavio saopštenje kojim demantuje tvrdnje DUH-a, nemačke organizacije za zaštitu životne sredine.

 (Dalje)

Rasprodat Ferrari F12tdf

25 Nov 2015 - 18:18 Vesti Link

Ovde prvo podsećanje da je Ferrari 13. oktobra i zvanično predstavio model F12tdf (Tour de France), za koji je najavljeno da će biti proizveden u ograničenoj seriji od samo 799 komada.

 (Dalje)

Bivši predsednik Ferrarija Luca Cordero di Montezemolo nije ponudio ohrabrujuće vesti o šampionu Formule 1.

 (Dalje)

U svetlu nedavne objave Čarlija Šina da je HIV pozitivan, Fiat je odlučio da otkaže planove o puštanju reklame za 124 Spider u kojoj se pojavljuje ovaj poznati glumac.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Folksvagenu će biti potrebno manje od sat vremena po automobilu da uskladi 1,6 i 2,0 litarske turbodizel motore u Evropi sa propisima o emisiji štetnih gasova.

 (Dalje)

Liberty Walk Audi S5

25 Nov 2015 - 17:16 Tuning Link

Audi S5 sa 4,2 litarskim V8 motorom je još jedna "žrtva" tjuning firme Liberty Walk koja je za ovaj nemački kupe predvidela novi widebody kit.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 72 73 74  Sledeći»