home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

London Taxi, u vlasništvu Geelyja, sklopio je dogovor sa velikim gradovima na području Australije i Novog Zelanda koji uključuje najmanje 1.000 taksi vozila u narednih deset godina. To znači da će ova vozila biti izvožena iz fabrike Geelyja u Koventriju u Engleskoj, gde se legendarni TX4 proizvodi. Grad Pert u Australiji već je spreman za pojavu nove taksi flote koja broji stotinak ovih vozila.

 (Dalje)Manje od 24 sata nakon što je predstavljen javnosti, Teslin Model 3 naručen je čak 198.000 puta, što je iznenadilo i direktora kompanije Elona Muska.

 (Dalje)

VIDEO: Seat Ateca

2 Apr 2016 - 00:02 Video Link


Segment manjih i srednjih krosovera trenutno ima najveću ekspanziju u Evropi. Gotovo da nema ozbiljnijeg proizvođača automobila koji u svojoj ponudi nema nekoliko SUV modela. Honda prati taj trend, a najnoviji u nizu je "HR-V"

 (Dalje)

- Anketa čitalaca časopisa Auto Bild: Audi je najuspešniji brend; ni jedan drugi proizvođač nije osvojio više glasova
- Osmostruki pobednik u kategoriji „Kvalitet“
- Prvo mesto u kategoriji „Dizajn“

Audi je osvojio najviše prvih mesta u većini kategorija u anketi časopisa Auto Bild. Anketirano je 60 250 ispitanika koji su ocenjivali kvalitet i vrednost u odnosu na cenu kod 39 različitih brendova. Glasovi su raspoređeni u 13 različitih klasa automobila.

 (Dalje)

Da ruskim majstorima nema granica, dokazuje i ovo vozilo, nastalo kao „koktel“ Mercedesa S500 (W140) i vojnog kamiona GAZ-66!

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, američki Ford povlači 38.000 kombija „tranzit“ u SAD i Kanadi, zbog problema sa bočnim vazdušnim jastucima.

 (Dalje)

Kako podseća Sport klub, druga runda Moto GP šampionata vozi se u Argentini, a po onome što smo videli u prvoj trci, spektakl je zagarantovan. Mnogo toga se dešava u Moto GP karavanu.

 (Dalje)

Očekuje se da će Porsche novu generaciju Panamere javnosti prvi put zvanično predstaviti ove jeseni na auto salonu u Parizu, dok bi prodaja trebalo da počne još pre kraja ove godine.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mazda CX-5

1 Apr 2016 - 18:11 Video Link


Kraj sezone zimskih guma

1 Apr 2016 - 18:07 Vesti Link

Prvog aprila prestaje obaveza korišćenja zimskih pneumatika u slučaju snega i leda na putu.

 (Dalje)U četvrtak 31.03.2016. u  Narodnom pozorištu u Beogradu, održana je svečanost povodom 25 godina prisustva Hyundai brenda na tržištu Srbije, kojoj su prisustvovali ambasador Republike Koreje, gospodin LEE Do-hoon, ambasador Republike Slovenije, gospodin Vladimir Gasparič, ambasador Republike Bosne i Hercegovine, gospodin Lazar Mirkić, gospodin Chan Kil Park, direktor KOTRA za Srbiju (Korea Trade Promotion Corporation), ispred Hyundai Motor Company gospodin Simon Jeong, rukovodilac regionalne direkcije Hyundai Motor Company za Istočnu Evropu i zemlje ZND, predstavnik vlasnika Taavura group, gospodin Zvika Livnat.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 72 73  Sledeći»