home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: Nova Ford Fiesta

30 Nov 2016 - 16:22 Video Link

 (Dalje)Nezavisna organizacija za ispitivanje bezbednosti vozila EuroNCAP je objavila izveštaj o poslednjoj seriji njihovih crash testova u ovoj godini.

 (Dalje)Već je bilo reči o Lexusovoj lebdećoj dasci koja je napravljena kao homage filmovima serijala "Povratak u budućnost". Međutim, kompanija se sada spustila čvrsto na zemlju i predstavila pravi skejtbord.

 (Dalje)

Životni vek aktuelne generacije Wranglera (JK) se polako bliži kraju, pa je Jeep tim povodom pripremio nekoliko novih specijalnih izdanja.

 (Dalje)Riselshajm. Vožnja po klizavoj podlozi može biti zabavna, sve dok dotična osoba ima skije prikačene na stopala ili dok sedi na sankama. Situacija je nešto drugačija za vozače. S obzirom na to da je prvih nekoliko noći sa mrazom već prouzrokovalo neka iznenađenja, vreme je da se pripremimo za zimsko vreme i uslove na putu.

 (Dalje)

VIDEO: 2017 Audi Q5

30 Nov 2016 - 11:00 Video Link


U paketu su aero body kit od ugljeničnih vlakana, novi točkovi od 20 ili 21 inča, modifikovano oslanjanje, izduvni sistem (od ultra laganog materijala Inconel ili nerđajućeg čelika), opcione crne izduvne cevi i kit za pojačanje motora.

 (Dalje)

Na placevima u SAD nalazi se između 1.300 i 1.500 „porše kajena“ sa dizel motorima koji već više od godinu dana čekaju zeleno svetlo za prodaju. Naime, zbog „Dizelgejt afere“, vlasti u SAD su blokirali trgovinu „kajenima“ sa 3,0-litarskim V6 agregatima, iako je Folskvagen pristao da ispravi grešku.

 (Dalje)Alfina limuzina Giulia sada može da se dobije i sa tjuning paketom iz firme BR-Performance.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 69 70 71  Sledeći»