home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kinezi merkaju Lotus

2 Nov 2016 - 01:43 Vesti Link

Nakon što je pod svoju kapu doveo Volvo i britanski London Taxi Company, kineski Geely zainteresovan je i za kupovinu proizvođača sportskih automobila, Lotus.

 (Dalje)
 (Dalje)

Ako je napolju minus 20, da li treba da čekam 10 minuta kako bi se motor mog automobila zagrejao ili mogu odmah da krenem, kako savetuju neki „savremeni“ stručnjaci?

 (Dalje)

VIDEO: Dodge Viper ACR

1 Nov 2016 - 21:44 Video Link


Mazda je na prošlogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu između ostalog predstavila i MX-5 Speedster concept (bez krova i bez klasičnog vetrobrana), kod koga je naglasak bio na što manjoj težini. Ove godine na SEMA sajam je stigla i doterana verzija ove studije, pod nazivom MX-5 Speedster Evolution.

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser 70

1 Nov 2016 - 19:28 Noviteti Link

Uprkos sveprisutnoj SUV maniji sve je teže pronaći rasnog terenca, koji se zaista ne boji da siđe sa asfalta.

 (Dalje)

Seat i Aqualia su kreirali prvo 100% špansko biogorivo iz otpadnih voda što Seat čini i prvim brendom u svom sektoru i regionu koji koristi 100% originalni bioplin.

 (Dalje)

Chevrolet na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu predstavlja i i Chevelle Slammer concept, modifikovani Chevelle modelske godine 1969 pod čijom haubom se sada nalazi novi LT376/535 motor, baziran na LT1 motoru iz Corvette.

 (Dalje)

Nakon što je preuzeo kontrolu nad Mitsubishijem, Nissan želi da postane globalni lider u sektoru kamioneta, a ima li boljeg početka za tako nešto od američkog tržišta.

 (Dalje)

Amerikanci su izvršili crash test između Nissana Tsuru (najjeftiniji sedan koji Nissan prodaje u Meksiku) i Nissana Versa (najpristupačniji sedan koji Nissan nudi kupcima u SAD-u).

 (Dalje)

Tokom tradicionalne zimske akcije vlasnici Honda vozila moći će da obave sezonsku proveru automobila u 12 tačaka za 999 dinara, kao i da ostvare brojne popuste na pojedine rezervne delove i odabranu dodatnu opremu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 70 71  Sledeći»